Item where department "Munkaügyi Kapcsolatok és Társadalombiztosítási Képzések Intézete" and date of item 2012

Up a level
Export as [RSS feed] RSS 1.0 [RSS2 feed] RSS 2.0
Group by: Creators | No Grouping
Jump to: A | B | C | D | F
Number of items: 21.

A

Ambrus, Tímea (2012) A feketemunka Magyarországon. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

B

Bajnóczi, Petra (2012) Állami szerepvállalás az idősgondozás rendszerében Magyarországon. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Bakó, Emese (2012) Lakásviszonyok, lakáshelyzet, lakásélet-minőség ma, nemzetközi összehasonlításban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Balogh, Tímea (2012) A szakszervezetek kialakulása, fejlődése és megítélése napjainkban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Bercely, Zsuzsanna (2012) Biztosításhoz kötött és az univerzális típusú családtámogatási ellátások összehasonlítása. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Bercsényi, Enikő (2012) Pályakezdő szakképzettek munkaerő-piaci helyzete Magyarországon. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Berki, Nikoletta (2012) Nemzetközi munkaügyi szervezet (ILO). BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Biacsi, István (2012) Tárgyalások megszakítása – úton a konzultáció felé? BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Birkásné Uhrin, Beáta (2012) Atipikus foglalkoztatási formák és lehetőségei a felsőoktatásban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Bisztrán, Beáta (2012) A pályakezdők helyzetének vizsgálata Magyarországon, különös tekintettel Csongrád megyében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Bodnár, Zsuzsanna (2012) Emberi erőforrás fejlesztési megoldások az üzleti és technológiai változások kezelésére a Magyar Posta Zrt.-nél. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Boros, Erika (2012) A családok helyzete a mai Magyarországon társadalom-statisztika és demográfia tükrében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Bozsó, Anna (2012) A közszolgálat napjainkban, azon belül is a kormánytisztviselői jogviszony és annak kialakulása. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Brlás, Jánosné (2012) Csongrád társadalom statisztikájának bemutatása. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Buczkóné Fekete, Katalin (2012) Szegénység a mai Magyarországon a társadalom-statisztikai és demográfiai adatok tükrében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Bózsó, Hermina (2012) Alternatív vitamegoldó eszközök a mediáció tükrében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Bölcsföldi, Zsóka (2012) Nők a politikában: esélyegyenlőség és kvóta. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Böröndy, János (2012) A Svédországi és Magyarországi munkaügyi ellenőrzés összehasonlítása. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

C

Csiszár, Krisztina (2012) Az informatikusok toborzásának és kiválasztásának sajátosságai empirikus vizsgálati tapasztalatok alapján. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

D

Dávid, Attila (2012) A korhatár előtti nyugellátások rendszerének átalakulása. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

F

Fodor, Ágnes (2012) A humánpolitika eszközeinek bemutatása a Kunplast–Karsai Zrt-n keresztül. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

This list was generated on 2022. október 3. 00:30:51 CEST.