Item where department "Mezőgazdasági és Munkajogi Tanszék" and date of item 1986

Up a level
Export as [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Group by: Creators | No Grouping
Jump to: A | B | C | F | G | H | K | N | O | P | R | S | T | Z
Number of items: 41.

A

Andor Ferenc (1986) A földtulajdonjog fejlesztésének lehetőségei - Különös tekintettel a tartós földhasználati jog problémáira. MA/MSc, József Attila Tudományegyetem.

András Ildikó (1986) A mezőgazdasági termelőszövetkezetek állami törvényességi felügyelete. MA/MSc, József Attila Tudományegyetem.

B

Baki József (1986) Az üzemi baleset munkajogi következményei a gyakorlatban. MA/MSc, József Attila Tudományegyetem.

Batai Zsolt (1986) A mezőgazdasági termelőszövetkezetek tulajdonjogi kérdései. MA/MSc, József Attila Tudományegyetem.

Bereczki Ibolya (1986) Kisajátítás. MA/MSc, József Attila Tudományegyetem.

Bereczki István (1986) A termelőszövetkezeti társulások tulajdonjogi kérdései. MA/MSc, József Attila Tudományegyetem.

Bába Éva (1986) A mezőgazdasági termelőszövetkezetek kialakulása és fejlődése napjainkig. MA/MSc, József Attila Tudományegyetem.

Béleczki József (1986) Munka- és vagyoni kapcsolatok a keceli Szőlőfürt MG. Szakszövetkezetben. MA/MSc, József Attila Tudományegyetem.

C

Csatai József (1986) A jászberényi Zagyvamenti Mezőgazdasági Termelőszövetkezet önkormányzati szerveinek alakulása, fejlődése. MA/MSc, József Attila Tudományegyetem.

F

Ferencz István (1986) A fokozott veszéllyel járó tevékenységért való felelősség néhány kérdése. MA/MSc, József Attila Tudományegyetem.

G

Dr. Garayné Klenk Éva (1986) Környezetvédelemről általában, különös tekintettel a szarvasi helyzetre, problémákra. MA/MSc, József Attila Tudományegyetem.

Gazsó Éva (1986) A termelőszövetkezeti tagok háztáji gazdasága. MA/MSc, József Attila Tudományegyetem.

Gonda András (1986) A fegyelmi felelősség alkalmazásának tapasztalatai a Jászkun-Volánnál. MA/MSc, József Attila Tudományegyetem.

Grósz Ferenc (1986) A munkaügyi vita fogalma és az eljáró szervek illetékessége és hatásköre. MA/MSc, József Attila Tudományegyetem.

Gyükér János (1986) A munkaügyi szabályozás fejlődése Magyarországon a kiegyezéstől a felszabadulásig. MA/MSc, József Attila Tudományegyetem.

H

Hart Zsolt (1986) A szövetkezeti tagsági jogviszony keletkezese, megszűnése. MA/MSc, József Attila Tudományegyetem.

Havasi Karolin (1986) Külföldiek munkaviszonya Magyarországon. MA/MSc, József Attila Tudományegyetem.

Hodák Tibor (1986) A termelőszövetkezeti demokrácia érvényesülése és biztosítékai a mezőgazdasági termelőszövetkezetekben. MA/MSc, József Attila Tudományegyetem.

K

Kecskeméti Magdolna (1986) A munkajogviszony felmondással történő megszüntetése az elméletben és a bírói gyakorlatban. MA/MSc, József Attila Tudományegyetem.

Kemecsi Imre (1986) A mezőgazdasági termelőszövetkezetek kialakulása és fejlődése Szolnok megyében. MA/MSc, József Attila Tudományegyetem.

Kertai György (1986) A környezetvédelem. MA/MSc, József Attila Tudományegyetem.

Kertai György (1986) A környezetvédelem. MA/MSc, József Attila Tudományegyetem.

Kovács Veronika (1986) A termelőszövetkezeti tagok háztáji gazdasága. MA/MSc, József Attila Tudományegyetem.

Kreczné Makra Ágnes (1986) A Fogyasztási és Értékesítő Szövetkezeti mozgalom története Magyarországon. MA/MSc, József Attila Tudományegyetem.

Kállai István (1986) A munkajogi anyagi felelősség gyakorlata az Alföldi Vendéglátó Vállalatnál. MA/MSc, József Attila Tudományegyetem.

N

Nagy Ildikó (1986) A háztáji gazdálkodás jogi kérdései a mezőgazdasági termelőszövetkezetekben. MA/MSc, József Attila Tudományegyetem.

Neducsin Danica (1986) A mezőgazdasági rendeltetésű földek védelme. MA/MSc, József Attila Tudományegyetem.

Nemes Sándor (1986) A termelőszövetkezetek kooperációi. MA/MSc, József Attila Tudományegyetem.

Németh Ferenc (1986) A MÉM repülőgépes szolgálat, valamint a mezőgazdasági nagyüzemek között növényvédelmi munkák végzése tárgyban kötött szerződések kritikai vizsgálata, különös tekintettel az állami biztosító idevonatkozó felelősségbiztosítására. MA/MSc, József Attila Tudományegyetem.

O

Orcsik Mihály (1986) A mezőgazdasági szövetkezeti tagok nyugellátása és járadéka. MA/MSc, József Attila Tudományegyetem.

P

Palásti Márta (1986) A földvédelem jogi szabályozásának kérdései. MA/MSc, József Attila Tudományegyetem.

Papp Éva (1986) A termelőszövetkezeti tagok háztáji gazdasága. MA/MSc, József Attila Tudományegyetem.

Portisch Éva (1986) Tanulmányi szerződés és a munka melletti továbbtanulás. MA/MSc, József Attila Tudományegyetem.

R

Riczu András (1986) A mezőgazdasági termelőszövetkezeti tagok vagyoni közreműködésének jogi formái. MA/MSc, József Attila Tudományegyetem.

Rövid Csaba (1986) A földvédelem jogi kérdései. MA/MSc, József Attila Tudományegyetem.

S

Szabó János (1986) A fegyelmi büntetések hatása a dolgozók munkafegyelmére. MA/MSc, József Attila Tudományegyetem.

Szatmári Barna (1986) A fegyelmi felelősség érvényesülésének tapasztalatai a Nyíregyházi Dohányfermentáló Vállalatnál. MA/MSc, József Attila Tudományegyetem.

Szatmári Zsuzsanna (1986) A mezőgazdasági termelőszövetkezetek kialakulása és fejlődése Magyarországon. MA/MSc, József Attila Tudományegyetem.

T

Tokai Ilona (1986) Az állam és a szövetkezetek viszonya, különös tekintettel a törvényességi felügyeletre. MA/MSc, József Attila Tudományegyetem.

Turupuliné Polyák Katalin (1986) A szövetkezeti tagsági jogviszony keletkezése és megszűnése. MA/MSc, József Attila Tudományegyetem.

Z

Zsótér István (1986) A kisajátítás. MA/MSc, József Attila Tudományegyetem.

This list was generated on 2019. december 12. 09:44:50 CET.