Item where department "Mezőgazdasági és Munkajogi Tanszék" and date of item 1984

Up a level
Export as [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Group by: Creators | No Grouping
Jump to: A | B | C | F | G | H | J | K | L | M | N | P | R | S | T | V | Ö
Number of items: 38.

A

Antal Zsuzsanna (1984) A munkaviszony megszűnése a gyakorlatban és a legfelsőbb bíróság ítélkezésében. MA/MSc, József Attila Tudományegyetem.

B

Baricza Lajosné (1984) A nők védelme és jogai a munkajog és társadalombiztosítási jog területén. MA/MSc, József Attila Tudományegyetem.

Baráth Sára (1984) A termelőszövetkezeti földtulajdon és földhasználat egyes kérdései. MA/MSc, József Attila Tudományegyetem.

Borbély Ferenc (1984) A dolgozók anyagi felelőssége a Hajdú-Bihar megyei Vendéglátóipari Vállalat gyakorlatában. MA/MSc, József Attila Tudományegyetem.

Bozó Andrea (1984) A fegyelmi felelősség és fellebbezések a munkaügyi bírósághoz Szolnok megyében, egy éves gyakorlat alapján. MA/MSc, József Attila Tudományegyetem.

Bántó Ferenc (1984) A túlmunka és a készenlét szabályozása a kollektív szerződésben. MA/MSc, József Attila Tudományegyetem.

Büttner Erika (1984) A termelőszövetkezeti demokráciáról általában és ennek megvalósulása a barcsi "Vörös Csillag" mezőgazdasági termelőszövetkezet életében. MA/MSc, József Attila Tudományegyetem.

C

Czinege Gyöngyvér (1984) A mezőgazdasági termelőszövetkezeti mozgalom. MA/MSc, József Attila Tudományegyetem.

F

Faragó Eleonóra (1984) A környezetvédelem földjogi kérdései. MA/MSc, József Attila Tudományegyetem.

Fodor Zsuzsanna (1984) A tanulmányi szerződéssel kapcsolatos problémák a bírói gyakorlatban. MA/MSc, József Attila Tudományegyetem.

G

Galgóczi Zoltán (1984) A termelőszövetkezetek érdekképviseleti szervei. MA/MSc, József Attila Tudományegyetem.

Geiger Ferenc (1984) A borotai Mezőgazdaságig Termelőszövetkezet szervezeti élete a megalakulástól napjainkig. MA/MSc, József Attila Tudományegyetem.

H

Hodovánné Ancsa-Molnár Mária (1984) A termelőszövetkezeti földtulajdon és földhasználat kérdései. MA/MSc, József Attila Tudományegyetem.

Horváth Klára (1984) Környezetvédelem-földvédelem a Bábolnai Mezőgazdasági Kombinátnál. MA/MSc, József Attila Tudományegyetem.

Horváth Mihály (1984) Munkaügyi viták a Ganz Villamossági Művek Relégyáregységében. MA/MSc, József Attila Tudományegyetem.

J

Jámbor László (1984) A Közös Piac agrárpolitikája. MA/MSc, József Attila Tudományegyetem.

Járdány Erzsébet (1984) Egy vállalati munkaügyi döntőbizottság egyéves ítélkezési gyakorlatának értékelése. MA/MSc, József Attila Tudományegyetem.

K

Kecskés Aranka (1984) A Nemzetközi Munkaügyi Szervezet kialakulása és működése. MA/MSc, József Attila Tudományegyetem.

Kecskés Tamás (1984) A dolgozó üzemi balesetéért és foglalkozási megbetegedéséért beálló munkáltatói felelősség vizsgálata az NKFV Szegedi Üzemében 1973-1983 között, különös tekintettel a munkáltató kártérítési gyakorlatára. MA/MSc, József Attila Tudományegyetem.

Kenyeres Imre (1984) A szakszervezeti jogsegélyszolgálat. MA/MSc, József Attila Tudományegyetem.

Kovács Mihály (1984) A mezőgazdasági termelőszövetkezetek állami támogatásának rendszere és szabályozása. MA/MSc, József Attila Tudományegyetem.

Kovács Mária (1984) A háztáji gazdaságok kialakulása, jelene és perspektívái. MA/MSc, József Attila Tudományegyetem.

Kroppné Pongrácz Piroska (1984) A káder és személyzeti munka egyes kérdései a munkajoggal való kapcsolatban. MA/MSc, József Attila Tudományegyetem.

Kárpáti Mária (1984) Átalakulás és beolvadás, egyesülés problémái és eredményei (Békés megyére vetítve). MA/MSc, József Attila Tudományegyetem.

L

Laczkó Sándor (1984) A munkáltató anyagi felelőssége az üzemi balesetekért - kártérítés. MA/MSc, József Attila Tudományegyetem.

M

Martinov Tibor (1984) A mezőgazdasági termelőszövetkezeti tagsági jogviszony, keletkezése és megszűnése. MA/MSc, József Attila Tudományegyetem.

Mileszné Csikós Éva (1984) A termelőszövetkezeti demokrácia érvényesülése és biztosítékai a mezőgazdasági termelőszövetkezetekben. MA/MSc, József Attila Tudományegyetem.

Molnár Pál (1984) Békéscsabai Munkaügyi Bíróság munkaügyi- és szövetkezeti tagsági perekben folytatott ítélkezési gyakorlatának értékelése, különös tekintettel a fegyelmi felelősség alakulására. MA/MSc, József Attila Tudományegyetem.

N

Nagy Andrea (1984) Munkavédelem a mezőgazdasági termelőszövetkezetekben. MA/MSc, József Attila Tudományegyetem.

Nyikos Zsuzsanna (1984) A dolgozó nő szerepe a nemzetközi munkaügyi egyezmények és a magyar szabályozás alapján. MA/MSc, József Attila Tudományegyetem.

P

Pozsonyi Katalin (1984) A szövetkezetek vezetési rendszere. MA/MSc, József Attila Tudományegyetem.

R

Roszik Erzsébet (1984) Az üzemi baleset fogalma, munkajogi és társadalombiztosítási következményei. MA/MSc, József Attila Tudományegyetem.

S

Soós Imre (1984) Üzemi baleset fogalma, munkaügyi és társadalombiztosítási következményei. MA/MSc, József Attila Tudományegyetem.

Szecskó Mihály (1984) A hódmezővásárhelyi Rákóczi Termelőszövetkezet földtulajdoni és földhasználati viszonyainak áttekintése. MA/MSc, József Attila Tudományegyetem.

Szőke Viktor (1984) Kollóziós norma. MA/MSc, József Attila Tudományegyetem.

T

Tompai Imréné Ecseki Erzsébet (1984) A földrendezések alakulása Csongrád megyében 1949. évtől napjainkig. MA/MSc, József Attila Tudományegyetem.

V

Véghseő György (1984) A mezőgazdasági termelőszövetkezetek állami támogatásának rendszere és szabályozása. MA/MSc, József Attila Tudományegyetem.

Ö

Ördögh Balázs (1984) A fegyelmi eljárás szabályozása a MÁV-nál. MA/MSc, József Attila Tudományegyetem.

This list was generated on 2019. december 10. 21:08:08 CET.