Item where department "Mezőgazdasági és Munkajogi Tanszék" and date of item 1982

Up a level
Export as [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Group by: Creators | No Grouping
Jump to: B | C | D | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | R | S | T | U | V | W | Z | Á | Ú
Number of items: 51.

B

Bereczky Katalin (1982) A termelőszövetkezetek vezetésének egyes kérdései. MA/MSc, József Attila Tudományegyetem.

Bogdán Anna (1982) A termelőszövetkezeti alapelvek és érvényesülésük. MA/MSc, József Attila Tudományegyetem.

Bányainé Háló Zsuzsanna (1982) Az ötnapos munkahét bevezetésének bemutatása a kereskedelemben, és ennek gyakorlati problémái. MA/MSc, József Attila Tudományegyetem.

Bánáti Judit (1982) A fegyelmi felelősség a Szegedi Postaigazgatóság gyakorlatában. MA/MSc, József Attila Tudományegyetem.

C

Csányi László (1982) A szakszervezeti bizalmi jogosultságai és azok érvényesülése a DÉLÉP Vállalatnál. MA/MSc, József Attila Tudományegyetem.

D

Demeter Attila (1982) A környezetvédelem egyes kérdései különös tekintettel a vízvédelemre. MA/MSc, József Attila Tudományegyetem.

Dombovári Henrik (1982) A betörésekkel kapcsolatban felmerült leltárhiányok megtérítése az Általános Fogyasztási és Értékesítő Szövetkezeteknél. MA/MSc, József Attila Tudományegyetem.

Donkó Rózsa (1982) A földjáradék szabályozása a mezőgazdasági termelőszövetkezetben. MA/MSc, József Attila Tudományegyetem.

F

Ferenczi Margit (1982) Üzemi baleseti kártérítés a Magyar Államvasutak Debreceni Igazgatósága gyakorlatában. MA/MSc, József Attila Tudományegyetem.

G

Gyovai János (1982) Az üzemi baleset és a rehabilitáció munkajogi kérdése a DÉLÉP gyakorlatában. MA/MSc, József Attila Tudományegyetem.

Gáspár Istvánné (1982) A munkaügyi viták okai, intézésük a munkaügyi döntőbizottságok gyakorlatában. MA/MSc, József Attila Tudományegyetem.

H

Hajdu Gabriella (1982) A demokrácia érvényesülése a mezőgazdasági termelőszövetkezetekben. MA/MSc, József Attila Tudományegyetem.

Harci Rózsa Zita (1982) Bácsalmás termelőszövetkezeteinek fejlődése 1945-től napjainkig (belső szervezeti fejlődés). MA/MSc, József Attila Tudományegyetem.

Havasné Timár Ilona (1982) A munkaviszony jogellenes megszüntetésével kapcsolatos kérdések és előfordulása egy munkaügyi bíróság ítélkezési gyakorlatában. MA/MSc, József Attila Tudományegyetem.

Hegedűs Ilona (1982) A termelőszövetkezetek méreteinek növekedése, ennek hatása a gazdasági hatékonyságra, a termelési tulajdonviszonyok fejlődésére és az üzemi szervezet átalakulására. MA/MSc, József Attila Tudományegyetem.

Héjja Ferenc (1982) Tanulmányi szerződések általános és különös szabályai. MA/MSc, József Attila Tudományegyetem.

Hőgye Kálmánné (1982) A részesedési alap felhasználása a Mezőkovácsháza és Vidéke ÁFÉSZ-nál. MA/MSc, József Attila Tudományegyetem.

I

Dr. Imréné Dankó Eleonóra (1982) A munkaviszony jogellenes megszüntetése egy munkaügyi bíróság egy éves gyakorlata alapján. MA/MSc, József Attila Tudományegyetem.

J

Jakab Ágnes (1982) A termelőszövetkezeti tulajdonjog tárgya. MA/MSc, József Attila Tudományegyetem.

Jóvári István (1982) Dolgozók anyagi felelőssége a Csongrád megyei Vendéglátó Vállalatnál (Leltárhiány, raktári dolgozók leltár felelőssége). MA/MSc, József Attila Tudományegyetem.

K

Korsós Béla (1982) A Munkaügyi Döntőbizottság gyakorlata a Hódmezővásárhelyi Divat Kötöttárugyárban 1977 és 1981 közötti időszakban. MA/MSc, József Attila Tudományegyetem.

Kutyik Mátyás (1982) A társulási jog néhány kérdése a mezőgazdasági termelőszövetkezetben. MA/MSc, József Attila Tudományegyetem.

Kálóczy Katalin (1982) Mezőgazdasági termelőszövetkezetek gazdasági kooperációi. MA/MSc, József Attila Tudományegyetem.

Kása Gábor (1982) Új foglalkozási formák. MA/MSc, József Attila Tudományegyetem.

L

Laczkó Zsuzsanna (1982) A termelőszövetkezetek kooperációi. MA/MSc, József Attila Tudományegyetem.

M

Martonosi György (1982) A szövetkezeti gazdálkodás, a szövetkezeten belül létrehozott önálló gazdálkodó egységek továbbfejlesztésének indokai. MA/MSc, József Attila Tudományegyetem.

Molnár Zoltán (1982) A háztáji gazdaság kérdései mezőgazdasági termelőszövetkezeti jogunkban. MA/MSc, József Attila Tudományegyetem.

Mészáros Ágnes (1982) A munkaügyi vita tapasztalatai a Debreceni Postaigazgatóságon az 1977-1981. évek gyakorlata alapján. MA/MSc, József Attila Tudományegyetem.

Mészárosné Szabó Judit (1982) A javító-nevelő munka munkajogi vonatkozásai. MA/MSc, József Attila Tudományegyetem.

N

Nagy Katalin (1982) A mezőgazdasági termelőszövetkezetek változásai. MA/MSc, József Attila Tudományegyetem.

Nagy Gyula (1982) Az üzemi baleset fogalma, munkaügyi és társadalombiztosítási következményei. MA/MSc, József Attila Tudományegyetem.

O

Orosz László (1982) Vállalati munkaügyi döntőbizottság működési gyakorlata a Hajdúsági Iparműveknél 1980-1981 években. MA/MSc, József Attila Tudományegyetem.

P

Palotás Ferenc (1982) A szövetkezeti demokrácia érvényesülése és biztosítékai a mezőgazdasági termelőszövetkezetekben. MA/MSc, József Attila Tudományegyetem.

Polgáry Gyula (1982) A mezőgazdasági termelőszövetkezetek földhasználati és földtulajdoni viszonyainak alakulása a félszabadulástól napjainkig. MA/MSc, József Attila Tudományegyetem.

R

Rédei István (1982) Fegyelmi felelősség a Hűtőgépgyárban. MA/MSc, József Attila Tudományegyetem.

S

Schauer Csilla (1982) A bajai Augusztus 20. MGTSZ története 1974-1981. MA/MSc, József Attila Tudományegyetem.

Seres Ferenc (1982) Utasítási jog. MA/MSc, József Attila Tudományegyetem.

Suba Rita (1982) A környezetvédelem földjogi problémái. MA/MSc, József Attila Tudományegyetem.

Sztantics Péter (1982) A termelőszövetkezeti közös és háztáji gazdaság kapcsolata. MA/MSc, József Attila Tudományegyetem.

Sárváriné Szabó Éva (1982) Az üzemi balesetek munkajogi következményei a Cement- és Mészművek Cementipari Gépjavító gyakorlatában. MA/MSc, József Attila Tudományegyetem.

T

Tenke András (1982) A háztáji gazdaság és a közös gazdaság kapcsolatrendszere. MA/MSc, József Attila Tudományegyetem.

Turcsányi Erika (1982) Termelőszövetkezeti földtulajdon kialakulása. MA/MSc, József Attila Tudományegyetem.

U

Udvardy Gizella (1982) A dolgozók anyagi felelősségének gyakorlati tapasztalatai a MÁV Szegedi Igazgatóságán. MA/MSc, József Attila Tudományegyetem.

V

Valach Adrien (1982) Az állami földtulajdon keletkezése különös tekintettel az állam elővásárlási jogára. MA/MSc, József Attila Tudományegyetem.

Varga Antal (1982) A termelőszövetkezeti tagok nyugellátásának egyes gyakorlati problémái. MA/MSc, József Attila Tudományegyetem.

Varga Imre (1982) A kollektív szerződés néhány elvi kérdése. MA/MSc, József Attila Tudományegyetem.

W

Dr. Wiederkommné Módos Anna (1982) A termelőszövetkezeti fegyelmi felelősség. MA/MSc, József Attila Tudományegyetem.

Z

Zemlényi Jusztina (1982) A mezőgazdasági termelőszövetkezetek kiegészítő tevékenységét szabályozó jogszabályok fejlődésének elemzése. MA/MSc, József Attila Tudományegyetem.

Zentai József (1982) A kollektív szerződés jogi jelentősége a fogyasztási szövetkezeteknél. MA/MSc, József Attila Tudományegyetem.

Á

Árva Pál (1982) A MÁV kollektív szerződés története és fejlődésének lehetőségei. MA/MSc, József Attila Tudományegyetem.

Ú

Újlaki Eszter (1982) A munka, mint állampolgári jog és kötelesség. MA/MSc, József Attila Tudományegyetem.

This list was generated on 2020. január 22. 21:19:38 CET.