Item where department "Mezőgazdasági és Munkajogi Tanszék" and date of item 1980

Up a level
Export as [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Group by: Creators | No Grouping
Jump to: B | C | D | G | H | J | K | L | M | N | P | S | T | V | Z
Number of items: 44.

B

Bagdi Laszlo (1980) Szocialista munkajogunk kialakulásának néhány elméleti kérdése; a szabályozás alakulása a felszabadulástól 1946-ig. MA/MSc, József Attila Tudományegyetem.

Balogh Zoltán (1980) A termelőszövetkezeti tagsági jogviszony keletkezése és megszűnése. MA/MSc, József Attila Tudományegyetem.

Balázs István (1980) A mezőgazdasági termelőszövetkezeti tagsági viták fogalma és fórumrendszerének fejlődése. MA/MSc, József Attila Tudományegyetem.

Barzó József (1980) A vállalati működési kor és az elháríthatatlanság. MA/MSc, József Attila Tudományegyetem.

Bihari Mihaly (1980) A termelőszövetkezeti földtulajdon és földhasználati kérdései. MA/MSc, József Attila Tudományegyetem.

Dr. Birinyiné Potyesz Erika (1980) A termelőszövetkezeti tagsági jogviták, különös tekintettel a szövetkezeti döntőbizottságok tevékenységére. MA/MSc, József Attila Tudományegyetem.

Bodnár Katalin (1980) A tagsági vita fogalma és tartalmának változása a mezőgazdasági termelőszövetkezetekben (Különös tekintettel a jogi szabályozás módosításaira és kiegészítéseire). MA/MSc, József Attila Tudományegyetem.

Bogdán Anna (1980) A termelőszövetkezeti vezetők hatásköre, jogköre, felelőssége. MA/MSc, József Attila Tudományegyetem.

Bánfi Margit (1980) A felmondás jogi szabályozása a szocialista országokban. MA/MSc, József Attila Tudományegyetem.

C

Csimbók Ildikó (1980) Egyesülés, beolvadás és átalakulás Szabolcs-Szatmár megyében. MA/MSc, József Attila Tudományegyetem.

Csóra Mária (1980) A termelőszövetkezeti demokrácia érvényesülése és biztosítékai a termelőszövetkezetekben. MA/MSc, József Attila Tudományegyetem.

D

Darabos Valeria (1980) Üzemi balesetek a Csongrád megyei Víz- és Csatornamű Vállalatnál. MA/MSc, József Attila Tudományegyetem.

Drégely Edit (1980) A mezőgazdasági termelőszövetkezeti fegyelmi felelősség nevelő hatása egy termelőszövetkezet gyakorlata alapján. MA/MSc, József Attila Tudományegyetem.

Dékány Erzsébet (1980) A mezőgazdasági termelőszövetkezeti tagok anyagi felelőssége. MA/MSc, József Attila Tudományegyetem.

G

Gergely Pál (1980) A mezőgazdasági termelőszövetkezetek állami támogatásának rendszere és jogi szabályozása. MA/MSc, József Attila Tudományegyetem.

Gyovai Géza (1980) Üzemi balesetekkel és foglalkozási megbetegedésekkel kapcsolatos rehabilitáció munkajogi kérdései a Szegedi Vas- és Fémöntöde gyakorlatában. MA/MSc, József Attila Tudományegyetem.

H

Harmati Ildikó (1980) A halászati szövetkezetek működésének szabályozásával összefüggő elméleti és gyakorlati kérdések. MA/MSc, József Attila Tudományegyetem.

Horváth Sándor (1980) A vállalati kollektív szerződés tartalma a szocialista országok munkajogában. MA/MSc, József Attila Tudományegyetem.

J

Jámbor Erzsébet (1980) Munkaügyi vita - a Magas- és Mélyépítő Vállalat Munkaügyi Döntőbizottsága tevékenységének és eseteinek elemzése 1975-1979. években. MA/MSc, József Attila Tudományegyetem.

K

Kecskés Ákos (1980) A sportmunkatársi munkaviszony. MA/MSc, József Attila Tudományegyetem.

Kertész László (1980) A magyar vadaszati jog fejlődéstörténete, a jelenlegi szabályozás - különös tekintettel a vadkárra. MA/MSc, József Attila Tudományegyetem.

Kiss Veronika (1980) A környezetvédelem jogi kérdései, különös tekintettel vizeink rendszeres szennyezésének megelőzésére. MA/MSc, József Attila Tudományegyetem.

Kovács Józsefné (1980) Bizottságok működése a mezőgazdasági termelőszövetkezetekben. MA/MSc, József Attila Tudományegyetem.

Kérchy Judit (1980) A dolgozó munkavégzési kötelezettsége. MA/MSc, József Attila Tudományegyetem.

Körmendi József (1980) A SZET és a munkajog kapcsolata, különös tekintettel a tanulmányi szerződés és a munkaviszony kérdéskörére. MA/MSc, József Attila Tudományegyetem.

Kővágó István (1980) A földvédelmi törvény megvalósulása a gyakorlatban. MA/MSc, József Attila Tudományegyetem.

L

Lakosné Fakezas Ágnes (1980) A mezőgazdasági termelőszövetkezetek állami támogatásának rendszere és szabályozása. MA/MSc, József Attila Tudományegyetem.

Lőrincsikné Bánfi Anna (1980) A termelőszövetkezeti demokrácia érvényesülése és biztosítékai a mezőgazdasági termelőszövetkezetekben. MA/MSc, József Attila Tudományegyetem.

M

Matolayné Pálmai Erika (1980) A munkavégzési kötelezettség és a munkaviszony szünetelése. MA/MSc, József Attila Tudományegyetem.

Murányi János (1980) Termelőszövetkezetek kooperációi. MA/MSc, József Attila Tudományegyetem.

N

Nagy Ildikó (1980) Az üzemi baleset fogalma, munkajogi és társadalombiztosítási következményei. MA/MSc, József Attila Tudományegyetem.

P

Petróczy Zoltán (1980) A mezőgazdasági termelőszövetkezetek vezetésének néhány elvi és gyakorlati problémája, különös tekintettel a munkahelyi közösségekre. MA/MSc, József Attila Tudományegyetem.

Péli András (1980) A mezőgazdasági szövetkezetek működése, szabályozásának elméleti és gyakorlati kérdései. MA/MSc, József Attila Tudományegyetem.

S

Sebő János (1980) A bíróság hatáskörébe tartozó termelőszövetkezeti jogviták. MA/MSc, József Attila Tudományegyetem.

Szarka Klára (1980) A termelőszövetkezeti tagok kollektív és egyéni érdekvédelme, érdekképviselete. MA/MSc, József Attila Tudományegyetem.

Szendrő Zsolt (1980) Szövetkezetek társulási jogának fejlődése. MA/MSc, József Attila Tudományegyetem.

Szeri István (1980) VOLÁN 10. sz. vállalat szociálpolitikai gyakorlata. MA/MSc, József Attila Tudományegyetem.

Szűcs László (1980) A mezőgazdasági termelőszövetkezeti tagok érdekvédelme. MA/MSc, József Attila Tudományegyetem.

T

Tóth János (1980) A dolgozók anyagi felelősségének kérdései az AFIT XI. sz. Autójavító Vállalatnál. MA/MSc, József Attila Tudományegyetem.

Tóth Éva (1980) Gondolatok a környezetvédelmi jogról különös tekintettel a vízvédelem szabályozására. MA/MSc, József Attila Tudományegyetem.

Túri Nagy János (1980) A munkajogviszony létesítésének, módosításának, megszűnésének vállalati gyakorlata. MA/MSc, József Attila Tudományegyetem.

V

Vas Árpád (1980) A mezőgazdasági termelőszövetkezetek testületi szerveinek eljárásjogi kérdései. MA/MSc, József Attila Tudományegyetem.

Vass László (1980) A földvédelem és földhasznosítás kérdései Magyarországon. MA/MSc, József Attila Tudományegyetem.

Z

Zelei Jozsef (1980) A termelőszövetkezeti demokrácia érvényesülése és biztosítékai a mezőgazdasági termelőszövetkezetekben. MA/MSc, József Attila Tudományegyetem.

This list was generated on 2019. december 7. 05:57:23 CET.