Item where department "Mezőgazdasági és Munkajogi Tanszék" and date of item 1979

Up a level
Export as [RSS feed] RSS 1.0 [RSS2 feed] RSS 2.0
Group by: Creators | No Grouping
Jump to: A | B | C | D | E | F | G | H | K | M | N | P | R | S | T | V | Z | Á
Number of items: 65.

A

Antal, György (1979) A szövetkezeti demokrácia és a munkahelyi közösségek helye, szerepe, jogállása a mezőgazdasági termelőszövetkezetekben. Masters, József Attila Tudományegyetem.

B

Bencsik, Tibor (1979) A nők munkajogi és társadalombiztosítási jogi védelme egy élelmiszer-ipari vállalatnál. Masters, József Attila Tudományegyetem.

Bessenyeiné Juhász, Zsuzsanna (1979) A dolgozók egészségére és testi épségére vonatkozó szabályozás a magyar munkajogban. Masters, József Attila Tudományegyetem.

Bobák, Mária (1979) Kollektív szerződés a Hajdú-Bihar Megyei Tanács Gyógyszertári Központjánál. Masters, József Attila Tudományegyetem.

Búvár, Irén (1979) A termelőszövetkezeti szakvezetés jogi kérdései. Masters, József Attila Tudományegyetem.

Büky, Kálmán (1979) A munkahelyi, az üzemi demokrácia fejlődése, a szakszervezetek szerepe, funkcióik érvényesülése a szocialista társadalomban (Magyarországon). Masters, József Attila Tudományegyetem.

C

Csicsely, Ilona (1979) A termelőszövetkezeti tagok nyugellátásának gyakorlati problémái. Masters, József Attila Tudományegyetem.

Csikós, György (1979) Átalakulás, beolvadás és egyesülés eredményei és problémái. Masters, József Attila Tudományegyetem.

Csóti, Mária (1979) A nők, a fiatalkorúak és a csökkent munkaképességű termelőszövetkezeti tagok jogi helyzete a mezőgazdasági termelőszövetkezetekben. Masters, József Attila Tudományegyetem.

D

Dobos, László (1979) A termelési rendszerek elterjedésének egyes kérdései a mezőgazdaságban. Masters, József Attila Tudományegyetem.

Dobó, László (1979) A termelőszövetkezeti parasztság, mint társadalmi osztály. Masters, József Attila Tudományegyetem.

E

Elek, Margit (1979) Megőrzési felelősség az ítélkezési gyakorlatban. Masters, József Attila Tudományegyetem.

F

Font, Éva (1979) A mezőgazdasági termelőszövetkezetek közötti gazdasági társulások, különös tekintettel a közös vállalatra. Masters, József Attila Tudományegyetem.

G

Gazsó, Endre (1979) A kollektív szerződés kialakításával kapcsolatos problémák Bács-Kiskun megyében. Masters, József Attila Tudományegyetem.

Gergely, Erzsébet (1979) A vásárosnaményi Vörös Csillag Termelőszövetkezet története. Masters, József Attila Tudományegyetem.

Gogolák, Ferenc (1979) A nők védelme és jogai a munkajog és a társadalombiztosítási jog területén, különös tekintettel a TITÁSZ Vállalatnál kialakult gyakorlatra. Masters, József Attila Tudományegyetem.

Gyimesi, István (1979) Fegyelmi felelősségi viszonyok a termelőszövetkezetekben. Masters, József Attila Tudományegyetem.

Gyulai, Olga (1979) A munkaszerződés érvénytelensége és annak következményei. Masters, József Attila Tudományegyetem.

H

Herczku, Zsuzsanna (1979) A mezőgazdasági termelőszövetkezeti tagok érdekvédelme, különös tekintettel a Szabolcs-Szatmár megyei mezőgazdasági szövetkezetekre és a Területi Szövetségre. Masters, József Attila Tudományegyetem.

Hollósi, Laura (1979) A termelőszövetkezeti demokrácia érvényesülése és biztosítékai a mezőgazdasági termelőszövetkezetekben. Masters, József Attila Tudományegyetem.

Horváth, Károly (1979) Vállalati, szakszervezeti tanácsok és a bizalmi testületek működése Csongrád megyei tapasztalatok alapján. Masters, József Attila Tudományegyetem.

K

Kaprinay, Péter (1979) A tagsági viták és a szövetkezeti döntőbizottság néhány kérdése. Masters, József Attila Tudományegyetem.

Karácsony, Ibolya (1979) Többek közös károkozásának szabályozása a mezőgazdasági termelőszövetkezeti jogban. Masters, József Attila Tudományegyetem.

Kautz, Annamária (1979) Kereskedelmi dolgozók leltárhiányért fennálló felelőssége egy élelmiszer kiskereskedelmi vállalat gyakorlatában. Masters, József Attila Tudományegyetem.

Kautz, József (1979) Fegyelmi felelősség és eljárás a bírói gyakorlatban. Masters, József Attila Tudományegyetem.

Kiss, Ferenc (1979) A termelőszövetkezeti demokrácia érvényesülése és biztosítékai a mezőgazdasági termelőszövetkezetekben. Masters, József Attila Tudományegyetem.

Kiss, Zsuzsanna (1979) A végzett munka mennyisége és minősége szerinti díjazás elvének érvényesülése a termelőszövetkezeti jogban. Masters, József Attila Tudományegyetem.

Kovács, Judit (1979) Üzemi baleset fogalma, munkaügyi és társadalombiztosítási következményei. Masters, József Attila Tudományegyetem.

Kovács, Tamás (1979) A kollektív szerződés jogi természete. Masters, József Attila Tudományegyetem.

M

Magyar, József (1979) A MÁV dolgozók fegyelmi felelősségének egyes kérdései. Masters, József Attila Tudományegyetem.

Mohácsi, Ferenc (1979) A személyi tulajdon, különös tekintettel a személyi földtulajdonra. Masters, József Attila Tudományegyetem.

Molnár, Bertalan (1979) A termelőszövetkezeti demokrácia érvényesülése és biztosítékai a mezőgazdasági termelőszövetkezetekben. Masters, József Attila Tudományegyetem.

Molnár, Imre (1979) A termelőszövetkezet külső gazdasági tevékenységének és a háztáji gazdaság kapcsolatának jogszabályi rendezése. Masters, József Attila Tudományegyetem.

Mutay, Zsuzsanna (1979) A termelőszövetkezetek érdekképviseleti szervei. Masters, József Attila Tudományegyetem.

Máthé, Lajosné (1979) A fegyelmi felelősség egyes kérdései: a fegyelmi büntetések és ezek hatása a termelőszövetkezeti tagok munkafegyelmére Kisújszállás város mezőgazdasági termelőszövetkezeteinek gyakorlata alapján). Masters, József Attila Tudományegyetem.

N

Nagy, Zsuzsanna (1979) A termelőszövetkezeti tagsági viszony új vonásai. Masters, József Attila Tudományegyetem.

Nagy, Ágnes (1979) A termelőszövetkezeti földtulajdon és földhasználat kérdései. Masters, József Attila Tudományegyetem.

P

Papp, Edit (1979) A mezőgazdasági termelőszövetkezetek kialakulása 1948-1957. Masters, József Attila Tudományegyetem.

Papp, Zita (1979) A termelőszövetkezeti tag munkavégzési kötelezettségével kapcsolatos egyes jogi kérdések. Masters, József Attila Tudományegyetem.

Posztós, József (1979) A személyi földtulajdon és földhasználat alakulása Szeged megyei városban az FTT. hatálybalépése után. Masters, József Attila Tudományegyetem.

Pozsár, Gábor (1979) Személyi földtulajdon és földhasználat. Masters, József Attila Tudományegyetem.

Pozsár, Gábor (1979) Személyi földtulajdon és földhasználat. Masters, József Attila Tudományegyetem.

Pusztai, István (1979) A tartós földhasználat intézménye. Masters, József Attila Tudományegyetem.

Pálfy, Tamás (1979) Intézményi belső szabályzatok jogi természete különös tekintettel a József Attila Tudományegyetem Ügyviteli Intézkedésére. Masters, József Attila Tudományegyetem.

R

Rostás, Imre (1979) A termelőszövetkezeti tulajdonjog főbb kérdései. Masters, József Attila Tudományegyetem.

S

Simon, János (1979) A kollektív szerződés jogi természete. Masters, József Attila Tudományegyetem.

Simonné Báron, Dr. Zsuzsanna (1979) A szövetkezeti jog alapelvei és azok érvényesülése az ipari szövetkezetben. Masters, József Attila Tudományegyetem.

Sipter, Katalin (1979) Bizottságok működése a mezőgazdasági termelőszövetkezetekben. Masters, József Attila Tudományegyetem.

Stán, Lászlóné (1979) Az üzemi baleset fogalma, munkaügyi következményei a vasút területén. Masters, József Attila Tudományegyetem.

Szabó, Erika (1979) A mezőgazdasági termelőszövetkezetek állami támogatásának rendszere és szabályozása. Masters, József Attila Tudományegyetem.

Szabó, Mária (1979) A termelőszövetkezeti demokrácia érvényesülése és biztosítékai a mezőgazdasági termelőszövetkezetekben. Masters, József Attila Tudományegyetem.

Szabó, Károly (1979) A mezőgazdasági termelőszövetkezetek külső jogvitái. Masters, József Attila Tudományegyetem.

Szanka, László (1979) A mezőgazdasági termelőszövetkezetek képviselete. Masters, József Attila Tudományegyetem.

Szeles, Lajos (1979) Fegyelmi felelősség a Szegedi Ruhagyár gyakorlatában: 1975-1978. Masters, József Attila Tudományegyetem.

Szilágyi, Sándor (1979) A termelőszövetkezeti demokrácia érvényesülése és biztosítékai. Masters, József Attila Tudományegyetem.

Szondi, Ildikó (1979) Felsőfokú oktatási intézmények nappali tagozatos hallgatóinak közhasznú munkavégzése. Masters, József Attila Tudományegyetem.

Szücs, Edit (1979) A halászati szövetkezetek működésének szabályozásával összefüggő elméleti és gyakorlati kérdések. Masters, József Attila Tudományegyetem.

T

Tanács, Aranka (1979) A földjáradék egyes kérdései. Masters, József Attila Tudományegyetem.

Tóta, Gyula (1979) A termelőszövetkezeti tagok háztáji földje alanyának és tárgyának fejlődése a jogi szabályozás tükrében. Masters, József Attila Tudományegyetem.

Tóth, Miklós (1979) A földjáradék egyes kérdései, különös tekintettel a földjáradék szabályozásának alakulására a mezőgazdasági termelőszövetkezetekben. Masters, József Attila Tudományegyetem.

Tóth, Veronika (1979) A termelőszövetkezetek jogi képviselete. Masters, József Attila Tudományegyetem.

V

Varga, Árpád (1979) A mezőgazdasági termelőszövetkezetek törvényességi felügyelete. Masters, József Attila Tudományegyetem.

Versegi, Rita (1979) A munkáltató felelőssége az üzemi baleset és foglalkozási megbetegedés folytán bekövetkezett károkért. Masters, József Attila Tudományegyetem.

Z

Zakariás, Ferencné (1979) A termelőszövetkezetek érdekképviseleti szervei. Masters, József Attila Tudományegyetem.

Á

Ábrahám, István (1979) Az ingatlannyilvántartás. Masters, József Attila Tudományegyetem.

This list was generated on 2024. április 19. 12:13:03 CEST.