Item where department "Mezőgazdasági és Munkajogi Tanszék" and date of item 1978

Up a level
Export as [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Group by: Creators | No Grouping
Jump to: B | C | D | G | H | J | K | L | M | N | P | R | S | T | É | Ó
Number of items: 46.

B

Baranyi Jenő (1978) Munkavédelem a mezőgazdasági termelőszövetkezetekben. MA/MSc, József Attila Tudományegyetem.

Baráth Mihályné (1978) A gazdálkodó szervezetek egymás közötti jogvitáinak eljárásjogi problémái. MA/MSc, József Attila Tudományegyetem.

Bessenyeiné Juhász Zsuzsanna (1978) Az egészség és testi épség védelmére vonatkozó szabályozás a magyar munkajogban. MA/MSc, József Attila Tudományegyetem.

Budai Marianna (1978) A nők védelme és jogai a munkajog és társadalombiztosítási jog területén. MA/MSc, József Attila Tudományegyetem.

Busa Éva (1978) A vállalkozási szerződés fontosabb új vonásai a Ptk. módosítása után. MA/MSc, József Attila Tudományegyetem.

Bánk Attila (1978) Az alkalmazott munkaügyi helyzete és a szakszervezet a mezőgazdasági termelőszövetkezetekben. MA/MSc, József Attila Tudományegyetem.

Bíró Lajos (1978) Az üzemi demokrácia fogalma, jogi szabályozása és fórumai. MA/MSc, József Attila Tudományegyetem.

C

Csernus Sándor (1978) A szakszövetkezetekről. MA/MSc, József Attila Tudományegyetem.

D

Dobó László (1978) A földreform jogi kérdései. MA/MSc, József Attila Tudományegyetem.

Durajda Pál (1978) A vállalat anyagi felelőssége az üzemi balesetekből eredő károkért. MA/MSc, József Attila Tudományegyetem.

G

Gardi Márta (1978) Kérdések a munkajogi anyagi felelősség köréből. MA/MSc, József Attila Tudományegyetem.

Gellényi Valéria (1978) A társadalombiztosítási jogviszony keletkezése, megszűnése, különös tekintettel a bírói gyakorlatra. MA/MSc, József Attila Tudományegyetem.

Gulyás Éva (1978) A kisajátítás és a kisajátítási eljárás néhány kérdése, különös tekintettel a termelőszövetkezetektől történő kisajátításra. MA/MSc, József Attila Tudományegyetem.

H

Hegedűs Sándor (1978) A termelőszövetkezeti demokrácia érvényesülése és biztosítékai a mezőgazdasági termelőszövetkezetekben. MA/MSc, József Attila Tudományegyetem.

Horuczi Flórián (1978) A munkaviszony jogellenes megszüntetése egy Munkaügyi Bíróság egyéves gyakorlata alapján. MA/MSc, József Attila Tudományegyetem.

Horváth Ferenc (1978) A fegyelmi felelősség. MA/MSc, József Attila Tudományegyetem.

Horváth Gyula (1978) A termelőszövetkezeti demokrácia érvényesülése és biztosítékai a mezőgazdasági termelőszövetkezetekben. MA/MSc, József Attila Tudományegyetem.

Horváth Imre (1978) A személyi földtulajdonjog. MA/MSc, József Attila Tudományegyetem.

Horváth László (1978) Fegyelmi felelősség érvényesülése, fegyelmi eljárások a Vasúti Fegyelmi Szabályzat alapján a vasútigazgatóságok területén. MA/MSc, József Attila Tudományegyetem.

Hursánné Tóth Ilona (1978) A szövetkezeti demokrácia érvényesülése és biztosítékai a mezőgazdasági termelőszövetkezetekben. MA/MSc, József Attila Tudományegyetem.

J

Juhász Gábor (1978) A szakszervezeti jogok vállalati szintű szabályozása és az üzemi demokrácia, mint az érvényesülés feltétele. MA/MSc, József Attila Tudományegyetem.

K

Koch György (1978) A munkaügyi viták szabályozási rendje és elintézése az egyes szocialista országokban. MA/MSc, József Attila Tudományegyetem.

Kálló Antal (1978) A szövetkezeti demokrácia érvényesülésének biztosítékai különös tekintettel a szakszövetkezetekre. MA/MSc, József Attila Tudományegyetem.

L

Lakos Lászlóné (1978) A termelőszövetkezeti tulajdon és fejlődése különös tekintettel a ceglédi Kossuth MGTSZ-re. MA/MSc, József Attila Tudományegyetem.

Löki Anna (1978) A mezőgazdasági rendeltetésű földek védelmének jogi szabályozása és a megvalósulás során felmerült főbb kérdések. MA/MSc, József Attila Tudományegyetem.

M

Medzibrodszky Endre (1978) A társadalombiztosítási szerv megtérítési igénye a bírói gyakorlatban. MA/MSc, József Attila Tudományegyetem.

Molnár István (1978) Eger város négy mezőgazdasági termelőszövetkezetének egyesüléséről a szövetkezeti mozgalom helyzetének tükrében. MA/MSc, József Attila Tudományegyetem.

Mosonyi György (1978) Jogok idegen ingatlanon. A vezetékjog, a biztonsági övezet és a használati jog a villamosenergia fejlesztéséről, átviteléről és elosztásáról szóló 1962. évi IV. törvényben. MA/MSc, József Attila Tudományegyetem.

Márton Márta (1978) A kereskedelem és a vendéglátás dolgozóinak leltárhiányért való anyagi felelőssége. MA/MSc, József Attila Tudományegyetem.

Máté Irén (1978) Ifjúságvédelem a munkajogban. MA/MSc, József Attila Tudományegyetem.

N

Nagy Laszló (1978) Az erdők tulajdona és használati viszonyainak fejlődése Magyarországon 1935-től napjainkig. MA/MSc, József Attila Tudományegyetem.

Nóbik István (1978) Összehasonlítás a Munka Törvénykönyvében szabályozott fegyelmi felelősség és a MÁV dolgozók fegyelmi felelőssége között. MA/MSc, József Attila Tudományegyetem.

P

Pecsenye Erzsébet (1978) Az ingatlannyilvántartás kialakulása, fejlődése és annak jogi szabályozása Magyarországon. MA/MSc, József Attila Tudományegyetem.

Pipicz Gizella (1978) A munkáltató anyagi felelősségének egyes kérdései. MA/MSc, József Attila Tudományegyetem.

Polányi György (1978) Az állami törvényességi felügyelet néhány kérdése, különös tekintettel az encsi járásban szerzett tapasztalatokra. MA/MSc, József Attila Tudományegyetem.

Pozsgainé Bajomi Nagy Erzsébet (1978) Személyi viszonyok a termelőszövetkezetben. MA/MSc, József Attila Tudományegyetem.

Pál György (1978) A szövetkezetek állami törvényességi felügyelete. MA/MSc, József Attila Tudományegyetem.

R

Ravasz Károlyné (1978) A mezőgazdasági termelőszövetkezeti demokrácia fejlesztésének néhány kérdése. MA/MSc, József Attila Tudományegyetem.

S

Salamon András (1978) Az NDK és a magyar Munkatörvénykönyv (1967. évi II. tv.) összehasonlítása. MA/MSc, József Attila Tudományegyetem.

Szabó Márta (1978) A szövetkezeti érdekképviseleti szervek újabb funkciói és feladatai, különös tekintettel a mezőgazdasági termelőszövetkezetek területi szövetségeire. MA/MSc, József Attila Tudományegyetem.

Szabó Tibor (1978) A személyi földtulajdon néhány kérdése. MA/MSc, József Attila Tudományegyetem.

Szigeti Márta (1978) A mezőgazdasági rendeltetésű állami ingatlanok kezelői joga. A Helvéciai Állami Gazdaság kezelői gyakorlatának egyes kérdései. MA/MSc, József Attila Tudományegyetem.

T

Temesvári Piroska (1978) A fegyelmi felelősség egyes kérdései, tekintettel a Magyar Államvasutak dolgozóinak fegyelmi szabályzatában foglaltakra. MA/MSc, József Attila Tudományegyetem.

Tóth Margit (1978) A Szövetkezeti törvény módosítása folytán jelentkező változások az általános fogyasztási és értékesítő szövetkezeteknél. MA/MSc, József Attila Tudományegyetem.

É

Éva Jánosné (1978) A nők jogai és védelme a munkajogban és a társadalombiztosítási jogban. MA/MSc, József Attila Tudományegyetem.

Ó

Ócsai Edit (1978) A mezőgazdasági termelőszövetkezetek kialakulásának szabályozása. MA/MSc, József Attila Tudományegyetem.

This list was generated on 2019. december 16. 01:27:37 CET.