Item where department "Mezőgazdasági és Munkajogi Tanszék" and date of item 1977

Up a level
Export as [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Group by: Creators | No Grouping
Jump to: B | C | D | F | G | H | J | K | M | N | O | P | R | S | T | V
Number of items: 49.

B

Babus Irén (1977) A mezőgazdasági rendeltetésű földek jogi védelme. MA/MSc, József Attila Tudományegyetem.

Bartha Lászlóné (1977) A termelőszövetkezeti földtulajdon- és használat kérdései. MA/MSc, József Attila Tudományegyetem.

Bereczki István (1977) A termelőszövetkezeti társulások tulajdonjogi kérdései. MA/MSc, József Attila Tudományegyetem.

Bobvos Pál (1977) A személyi földtulajdon egyes kérdései. A személyi földtulajdon megvalósulása belterületen, zártkertben és tanya-területen, különös tekintettel Csongrád megyére. MA/MSc, József Attila Tudományegyetem.

Botka Pál (1977) Személyi földtulajdon szabályozásának új vonásai. MA/MSc, József Attila Tudományegyetem.

Bíró György (1977) A kettős adózást kizáró nemzetközi egyezmények, különös tekintettel a kérdés külgazdasági jelentőségére. MA/MSc, József Attila Tudományegyetem.

C

Csejkei László (1977) A termelőszövetkezetek állami támogatási rendszere és szabályozása. MA/MSc, József Attila Tudományegyetem.

Cserba Lajos (1977) Néhány kérdés a magyar mezőgazdaság helyzete és lehetőségei a konvertibilis piacokon. MA/MSc, József Attila Tudományegyetem.

Csetényi István (1977) Az üzemi baleset munkajogi és társadalombiztosítási követelménye. MA/MSc, József Attila Tudományegyetem.

D

Darida Gyula (1977) Többek károkozásának szabályozása a mezőgazdasági termelőszövetkezeti jogban. MA/MSc, József Attila Tudományegyetem.

F

Faragó Mihályné (1977) A dolgozó nők védelme a kollektív szerződésben. MA/MSc, József Attila Tudományegyetem.

Faragó Mészáros Vilmos (1977) A termelőszövetkezeti demokrácia érvényesülése és biztosítékai a mezőgazdasági termelőszövetkezetekben. MA/MSc, József Attila Tudományegyetem.

Fodor Orsolya (1977) A szakszövetkezet gazdálkodása, különös tekintettel a közös gazdaság és a tagi gazdaság viszonyára a mórahalmi "Haladás" szakszövetkezetben. MA/MSc, József Attila Tudományegyetem.

G

Gazsóné Bánfalvi Katalin (1977) A nők munkajogi védelmének érvényesülése a gyakorlatban. MA/MSc, József Attila Tudományegyetem.

H

Horváth Éva (1977) Bűncselekmény hatása a fegyelmi felelősségre. MA/MSc, József Attila Tudományegyetem.

J

Jaszenovics Lajos (1977) A munkaviszonyban töltött idő szabályozása és az ehhez fűződő következmények. MA/MSc, József Attila Tudományegyetem.

Juhász János (1977) A mezőgazdasági termelőszövetkezeti tagsági viszony keletkezésének és megszűnésének valamint az átlépésnek elemzése 1959-től napjainkig. MA/MSc, József Attila Tudományegyetem.

K

Kincses Sándor (1977) A mezőgazdasági termelőszövetkezetek állami irányítása. MA/MSc, József Attila Tudományegyetem.

Klinga Ágnes (1977) A környezetvédelem jogi alapkérdései. MA/MSc, József Attila Tudományegyetem.

Konkoly János (1977) A munkaszerződés érvénytelensége. MA/MSc, József Attila Tudományegyetem.

Kovács Erzsébet (1977) Az igazgató (vállalatvezető) felelőssége a gazdálkodásban. MA/MSc, József Attila Tudományegyetem.

Kovács Ildikó (1977) A termelőszövetkezeti tagsági jogviszony tartalmának fejlődése. MA/MSc, József Attila Tudományegyetem.

Kovács Zoltán (1977) A személyi földtulajdonjog fejlődése különös tekintettel a belterületi, zártkerti és visszahagyott háztáji földre. MA/MSc, József Attila Tudományegyetem.

Kristóf István (1977) Az 1945-os földreform Magyarországon. MA/MSc, József Attila Tudományegyetem.

Kun Judit (1977) Az üzemi baleset fogalma, munkajogi és társadalombiztosítási következményei. MA/MSc, József Attila Tudományegyetem.

Kutasi Erzsébet (1977) A szakvezetés és az önkormányzat viszonya a mezőgazdasági termelőszövetkezetekben. MA/MSc, József Attila Tudományegyetem.

Kutiné Stefanovits Katalin (1977) A dolgozó munkavégzési kötelezettsége. MA/MSc, József Attila Tudományegyetem.

Kutiné Stefanovits Katalin (1977) A dolgozói munkavégzés kötelezettsége. MA/MSc, József Attila Tudományegyetem.

Kőrösi Imre (1977) Tulajdonjogi eltérések rendezése az ingatlannyilvántartás szerkesztésekor. MA/MSc, József Attila Tudományegyetem.

M

Markolt Rita (1977) A környezetvédelem, különös tekintettel az ipari szennyezésre. MA/MSc, József Attila Tudományegyetem.

Megyesi Zoltán (1977) A termelőszövetkezeti földtulajdon és használat jogi kérdései. MA/MSc, József Attila Tudományegyetem.

Mocsai Sándor (1977) A védett területek tulajdonjogi és használói problémái. MA/MSc, József Attila Tudományegyetem.

Mucsi Sándor (1977) A szövetkezeti demokrácia és annak biztosítékai a mezőgazdasági termelőszövetkezetekben. MA/MSc, József Attila Tudományegyetem.

Mészáros Imre (1977) A termelőszövetkezeti jog alapelvei és azok érvényesülése. MA/MSc, József Attila Tudományegyetem.

N

Némethné Flórián Klára (1977) A dolgozó anyagi felelősségének összehasonlítása a magyar Munka Törvénykönyve és a lengyel Munka Törvénykönyve alapján. MA/MSc, József Attila Tudományegyetem.

O

Ocsák József (1977) A mezőgazdasági termelőszövetkezetek társulásainak belső szervezete és működése. MA/MSc, József Attila Tudományegyetem.

P

Palotai Ferenc (1977) A MÁV fegyelmi szabályzatának változásai, a jelenlegi eltérése az általános szabályozástól és a változtatás lehetőségei. MA/MSc, József Attila Tudományegyetem.

Ponty Krisztina (1977) A vétkes kötelezettségszeges, mint a fegyelmi és büntető eljárás alapja. MA/MSc, József Attila Tudományegyetem.

R

Rattai Józsefné (1977) Az üzemi baleset fogalma, munkajogi és társadalombiztosítási következményei. MA/MSc, József Attila Tudományegyetem.

S

Simon János (1977) A kollektív szerződés jogi természete. MA/MSc, József Attila Tudományegyetem.

Szekeres Erzsébet (1977) A kollektív szerződés jogi jellege. MA/MSc, József Attila Tudományegyetem.

Szilicsány Piroska (1977) A háztáji gazdaság jogi kérdései. MA/MSc, József Attila Tudományegyetem.

Szucsányi Ágnes (1977) Az üzemi baleset fogalma, munkajogi és társadalombiztosítási következménye. MA/MSc, József Attila Tudományegyetem.

Sárosi György (1977) A nők védelme és jogai a munkajog és társadalombiztosítási jog területén. MA/MSc, József Attila Tudományegyetem.

T

Török Erzsébet (1977) A környezetvédelem jogi kérdései, különös tekintettel a termelőszövetkezetek gazdálkodására. MA/MSc, József Attila Tudományegyetem.

V

Vanczer Erzsébet (1977) A fegyelmi felelősség egyes kérdései, különös tekintettel a büntetéskiszabás bírói gyakorlatára. MA/MSc, József Attila Tudományegyetem.

Varsás Ágnes (1977) A munkaviszony jogellenes megszüntetése a Miskolci Munkaügyi Bíróság 1975. évi ítélkezési gyakorlata alapján. MA/MSc, József Attila Tudományegyetem.

Vincze Ferenc (1977) A személyi földtulajdonjog. MA/MSc, József Attila Tudományegyetem.

Vágvölgyi Katalin (1977) Szövetkezetekkel munkaviszonyban állókkal kapcsolatos munkajogi szabályozás. MA/MSc, József Attila Tudományegyetem.

This list was generated on 2019. december 15. 08:57:36 CET.