Item where department "Mezőgazdasági és Munkajogi Tanszék" and date of item 1976

Up a level
Export as [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Group by: Creators | No Grouping
Jump to: B | E | F | G | H | K | M | P | R | S | V
Number of items: 27.

B

Bajzáth Melinda (1976) A szakszervezeti jogsegélyszolgálatról. MA/MSc, József Attila Tudományegyetem.

Becker András (1976) A fegyelmi eljárás. MA/MSc, József Attila Tudományegyetem.

Bene István (1976) A termelőszövetkezeti tulajdon és vagyon kialakulása és fejlődése. MA/MSc, József Attila Tudományegyetem.

Berecz Sándor (1976) A termelőszövetkezeti tag anyagi felelőssége. MA/MSc, József Attila Tudományegyetem.

Bozsóné Pravda Erzsébet (1976) Munkadíjazás a mezőgazdasági termelőszövetkezetekben. MA/MSc, József Attila Tudományegyetem.

E

Edelényi Judit (1976) A csökkent munkaképességű dolgozók rehabilitálásának egyes kérdései. MA/MSc, József Attila Tudományegyetem.

F

Farkas Miklós (1976) Munkavédelem a mezőgazdasági termelőszövetkezetekben. MA/MSc, József Attila Tudományegyetem.

Forgács István (1976) A termelőszövetkezeti tag fegyelmi felelőssége. MA/MSc, József Attila Tudományegyetem.

G

Gyuricska András (1976) Elővásárlási jog a földügyi szakigazgatásban. MA/MSc, József Attila Tudományegyetem.

H

Hódi Zsolt (1976) A kollektív szerződés jogi természete. MA/MSc, József Attila Tudományegyetem.

K

Kassai Lászlóné (1976) A munkaviszony jogellenes megszüntetése egy munkaügyi bíróság egy évi gyakorlata alapján. MA/MSc, József Attila Tudományegyetem.

Keller László (1976) A nők védelme és jogai a munkajog és a társadalombiztosítás területén. MA/MSc, József Attila Tudományegyetem.

Kliszek Antal (1976) A mezőgazdasági termelőszövetkezetek szervezetének és működésének jogi kérdései. MA/MSc, József Attila Tudományegyetem.

Korcsmáros Attila (1976) Kollektív szerződés alakulása a felszabadulás után és annak jogi természete. MA/MSc, József Attila Tudományegyetem.

Korcsmáros Attila (1976) Kollektív szerződés alakulása a felszabadulás után és annak jogi természete. MA/MSc, József Attila Tudományegyetem.

Kovács József (1976) Termelőszövetkezeti demokrácia jogi kérdései, különös tekintettel a bizottságokra. MA/MSc, József Attila Tudományegyetem.

Kubász Gabriella (1976) A nők védelme és jogai a munkajog és a társadalombiztosítás területén. MA/MSc, József Attila Tudományegyetem.

M

Madarász Anna (1976) A személyi földtulajdon elméleti és gyakorlati kérdései. MA/MSc, József Attila Tudományegyetem.

Masa István (1976) A mezőgazdasági termelőszövetkezetek társulásai. MA/MSc, József Attila Tudományegyetem.

P

Pallagi Pál (1976) A kollektív szerződés jogi természete. MA/MSc, József Attila Tudományegyetem.

Papp Katalin (1976) A mezőgazdasági termelőszövetkezetek törvényességi felügyelete. MA/MSc, József Attila Tudományegyetem.

R

Roth Imre (1976) Az üzemi baleset fogalma, társadalombiztosítási és munkaügyi következményei. MA/MSc, József Attila Tudományegyetem.

S

Simon Sarolta (1976) A mezőgazdasági termelőszövetkezetek állami törvenyességi felügyelete. MA/MSc, József Attila Tudományegyetem.

Stefkó Katalin (1976) A termelőszövetkezeti társulások és gazdálkodásuk egyes problémái. MA/MSc, József Attila Tudományegyetem.

Szabolcsi József (1976) Üzemi baleset fogalma, munkaügyi és társadalombiztosítási következményei. MA/MSc, József Attila Tudományegyetem.

Szilicsány Piroska (1976) A termelőszövetkezeti elnök jog és hatásköre, felelőssége. MA/MSc, József Attila Tudományegyetem.

V

Veress Klára (1976) Üzemi baleset fogalma, munkaügyi és társadalombiztosítási következményei. MA/MSc, József Attila Tudományegyetem.

This list was generated on 2019. december 14. 19:48:47 CET.