Item where department "Matematika Tanszék" and date of item 1986

Up a level
Export as [RSS feed] RSS 1.0 [RSS2 feed] RSS 2.0
Group by: Creators | No Grouping
Jump to: B | C | F | G | K | M | P | S | T | V
Number of items: 22.

B

Barsi, Józsefné (1986) A halmazelmélet és a matematikai logika elemei az általános iskolában. Masters, Juhász Gyula Tanárképző Főiskola.

Bencsik, Józsefné (1986) A tériogatszámitás tanitása általános iskolában; Szakköri feladatgyűjtemény összeállitása. Masters, Juhász Gyula Tanárképző Főiskola.

Buzai, Sándorné (1986) A függvényfogalom kialakulásának tartalmi és formai lehetőségei, különféle megközelítési módjai és tanítási tapasztalatai. Masters, Juhász Gyula Tanárképző Főiskola.

C

Csaba, Mártonné (1986) A halmazelmélet és a matematikai logika elemei az általános iskolában. Masters, Juhász Gyula Tanárképző Főiskola.

Csatári, Teréz (1986) A manipulatív tevékenység szerepe a matematikai ismeretek elsajátításában. Masters, Juhász Gyula Tanárképző Főiskola.

Csengőné Bicsák, Ágota (1986) A számítógép felhasználása az általános iskolában - az 5. és 6. osztályos matematika tanításában. Masters, Juhász Gyula Tanárképző Főiskola.

Csontos, Alajos (1986) A háromszorosan összefüggő sikbeli gráfok vizsgálata. Masters, Juhász Gyula Tanárképző Főiskola.

Czigléczki, Jánosné (1986) Tehetséggondozás. Masters, Juhász Gyula Tanárképző Főiskola.

F

Fodor, Istvánné (1986) A manipulatív tevékenység szerepe a matematikai ismeretek elsajátításában. Masters, Juhász Gyula Tanárképző Főiskola.

G

Gábris, Gézáné (1986) A számítástechnikai elemek tanításának lehetőségei az általános iskolában. Masters, Juhász Gyula Tanárképző Főiskola.

Gál, Albertné (1986) A manipulatív tevékenység szerepe az általános iskolai matematika oktatásában. Masters, Juhász Gyula Tanárképző Főiskola.

K

Kiss, Tivadarné (1986) Topológia az általános iskolában. Masters, Juhász Gyula Tanárképző Főiskola.

M

Márok, Istvánné (1986) Területszámitás és általános iskolai tárgyalása. Szakköri feladatgyűjtemény készítése. Masters, Juhász Gyula Tanárképző Főiskola.

P

Palotai, Ferencné (1986) A valószínüségszámítás alapfogalmainak tanítása az általános iskolában játékok segítségével. Masters, Juhász Gyula Tanárképző Főiskola.

Pap, Dr. Istvánné (1986) A felzárkóztatás módszertani problémái. Masters, Juhász Gyula Tanárképző Főiskola.

S

Simoncsits, Andrásné (1986) A kreativitás fejlesztése a matematika órán. Masters, Juhász Gyula Tanárképző Főiskola.

Somogyvári, Lajosné (1986) Számelméleti problémák számitógépes megoldása. Masters, Juhász Gyula Tanárképző Főiskola.

Szabó, István (1986) A Commodore 16 számítógép alkalmazása az általános iskolában a függvények és függvénytranszformációk tanitásánál. Masters, Juhász Gyula Tanárképző Főiskola.

T

Török, Istvánné (1986) A matematika tantervi anyaghoz kapcsolódó történeti ismeretek. Masters, Juhász Gyula Tanárképző Főiskola.

V

Varga, Dr. Istvánné (1986) Tehetséggondozás. Masters, Juhász Gyula Tanárképző Főiskola.

Varga, Lászlóné (1986) Számítástechnika alkalmazása a négy alapművelet gyakorlásában. Masters, Juhász Gyula Tanárképző Főiskola.

Vén, Margit (1986) 7. osztályos szakköri feladatgyűjtemény. Masters, Juhász Gyula Tanárképző Főiskola.

This list was generated on 2023. november 30. 19:50:49 CET.