Item where department "Marketing-Menedzsment Tanszék" and date of item 1997

Up a level
Export as [RSS feed] RSS 1.0 [RSS2 feed] RSS 2.0
Group by: Creators | No Grouping
Jump to: B | D | F | I | K | L | M | P | S | V | Z | Á
Number of items: 22.

B

Bogdány, Zoltánné (1997) A munkaidőalap védelme. BA/Bsc, József Attila Tudományegyetem.

Bődi, Sándorné (1997) Nonprofit tevékenységek finanszírozása és aktuális kérdései a kulturális szférában. BA/Bsc, József Attila Tudományegyetem.

D

Dani, Gabriella (1997) A gazdasági átalakulás főbb problémái és lehetséges útjai. BA/Bsc, József Attila Tudományegyetem.

Deák, Imre (1997) Vállalkozástervezés. Masters, József Attila Tudományegyetem.

Dudás, Istvánné (1997) A humánpolitika aktuális kérdései (a Szegedi Közlekedési Társaság példáján). BA/Bsc, József Attila Tudományegyetem.

F

Fabók, Ilona (1997) Egyenlőség a munkavállalásban (különös tekintettel a műszaki nők helyzetére). BA/Bsc, József Attila Tudományegyetem.

Fekete, Istvánné (1997) A hatékony munkaerő-gazdálkodás egyes kérdései a vállalati gyakorlatban. BA/Bsc, József Attila Tudományegyetem.

Fülöp, Borbála (1997) A bérgazdálkodás aktuális kérdései. BA/Bsc, József Attila Tudományegyetem.

I

Inczédy, Csaba (1997) Gyógyszeripar - A magyar gazdaság húzó ágazata a rendszerváltás után. Masters, József Attila Tudományegyetem.

K

Kovács, Angéla (1997) Jövedéki termékek exportja az EU-ba, lakóhelyem hungaricumán a szegedi fűszerpaprikán keresztül bemutatva. Masters, József Attila Tudományegyetem.

Kovácsné Pap, Enikő (1997) Álláskeresés. BA/Bsc, József Attila Tudományegyetem.

L

Liker, Andrásné (1997) Az érdekeltségi és ösztönzési rendszer aktuális kérdései (A Szegedi Közlekedési Társaság példáján). BA/Bsc, József Attila Tudományegyetem.

M

Molnár, Edit (1997) Privatizáció a gyakorlatban - Az Alföldi Porcelángyár példáján. BA/Bsc, József Attila Tudományegyetem.

P

Páli, Imréné (1997) A keresetek alakulásának főbb jellemzői - A központi bérszabályozástól a liberalizált bérmechanizmusig, a kereseti viszonyok változása az átmenet éveiben. BA/Bsc, József Attila Tudományegyetem.

S

Szabó, Lászlóné (1997) Bérformák alkalmazása. BA/Bsc, József Attila Tudományegyetem.

Szöllősi, Emese (1997) A public relations helye a marketingkommunikációban. BA/Bsc, József Attila Tudományegyetem.

Szőke, Dr. László (1997) Üzleti terv gyakorlati példa alapján. Masters, József Attila Tudományegyetem.

Sütő, Márton (1997) Átképzések Magyarországon - Tömeges létszámleépités a BIOGAL Gyógyszergyárban. BA/Bsc, József Attila Tudományegyetem.

V

Varga, Norbert (1997) Marketingstratégiák a húskészítmények piacán. Masters, József Attila Tudományegyetem.

Végh, Tiborné (1997) Emberi erőforrásgazdálkodás az egészségügyben, különös tekintettel a bérgazdálkodásra. BA/Bsc, József Attila Tudományegyetem.

Z

Zsótérné Erdei, Erzsébet (1997) Beruházás és hatása a munkaerő-gazdálkodásra. BA/Bsc, József Attila Tudományegyetem.

Á

Ábel, Istvánné (1997) A korszerű emberi erőforrás gazdálkodás különös tekintettel a kiválasztásra és az értékelésre. BA/Bsc, József Attila Tudományegyetem.

This list was generated on 2024. április 18. 06:06:17 CEST.