Item where department "Magyar Irodalmi Tanszék" and date of item 2017

Up a level
Export as [RSS feed] RSS 1.0 [RSS2 feed] RSS 2.0
Group by: Creators | No Grouping
Jump to: B | D | E | F | H | N | P | R | S | V | W
Number of items: 18.

B

Bak, Adriána (2017) „...kisregény és regény határpontján...”; egy kis méretű családregény - nagy formátumú témával; Nádas Péter Egy családregény vége - műfaji vizsgálódások. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Balázs, Andrea (2017) A kommunikáció tanítása az irodalomórán Franz Kafka Az átváltozás című műve kapcsán. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

D

Dani, Bianka (2017) Portfólió. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

E

Erdődi, Alexandra Anita (2017) A műfajt konnotáló és az önreflexív elemek előfordulása a 17. századi magyar versekben (Az RMVA 17 szempontjai az Istenes énekek 1633-as bécsi, 1660-as bártfai, 1671-es lőcsei kiadásában és gróf Balassa Bálint műveiben). Masters, Szegedi Tudományegyetem.

F

Fábián, Enikő (2017) Az arisztokratikus és a populáris regiszter keveredése Rejtő Jenő írásművészetében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

H

Hajdu, Árpád (2017) Az Egyperces novellák elemzési lehetőségei tanórán. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Holcz, Ágnes (2017) A tanórai műelemzés lehetséges módszerei. A szövegértés tanítása és gyakorlása. Jelentéskeresés, jelentéstalálás, jelentésadás a magyarórán. A „bele- és túl-magyarázás” kísértete - Esettanulmány a Kett-pedagógia alkalmazására, egy fejezet a hatodikos irodalom anyaghoz, Csokonai Vitéz Mihály: A Reményhez. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Holcz, Ágnes (2017) Portfólió. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

N

Német, Petra (2017) A skandináv krimik sikere - Bűnök és gyilkosságok a tökéletes társadalmakban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Németh, Zsófia (2017) A „Triangulum”, Kép-szöveg viszonylatok összehasonlítása: Antonin Artaud Velem a kutya-isten című vers és Klimó Károly Artaud-sorozata Weöres Sándor versfordítása alapján. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

P

Pikó, András Gáspár (2017) Térpoétika Rubin Szilárd prózájában. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

R

Radics, Péter (2017) Portfólió. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Radics, Péter (2017) A tanórai műelemzés lehetséges módszerei. Kompetenciafejlesztés Sánta Ferenc: Az ötödik pecsét című regényén keresztül. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Ráfael, Diána (2017) A belső hallás kiteljesedése a zene által Orpheusz mitológiáján keresztül. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

S

Sóti, Erzsébet (2017) Az ismeretlen tükre. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

V

Varga, Réka (2017) Tárgyiasult istenek - El Kazovszkij motívumrendszere, Jerzy Andrzejewski A Paradicsom kapui című kisregényének párhuzamában. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

W

Wágner, Ádám (2017) Az írás nehézségeiről. Ösztönzés az írásra – a fogalmazásírás mint alkotó tevékenység. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Wágner, Ádám (2017) Portfólió. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

This list was generated on 2024. április 24. 00:16:45 CEST.