Item where department "Magyar Irodalmi Tanszék" and date of item 2015

Up a level
Export as [RSS feed] RSS 1.0 [RSS2 feed] RSS 2.0
Group by: Creators | No Grouping
Jump to: B | D | E | G | K | L | P | S | T | Z
Number of items: 20.

B

Boros, Adrienn Judit (2015) "Virrasztója is úgy jár: az emlékezet" - Az emlékezés problémája a Toldi estéjében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Bálint, Gyula István (2015) Az otthonkeresés lehetőségei Márai Sándor prózájában. Föld, föld!... BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

D

Danyi, Ildikó (2015) Párhuzamok a társművészetekkel. Kép-szöveg-(zene) kapcsolatok. A képek felhasználása az irodalomtanításban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Demeter, Dóra (2015) Kötelező olvasmányok feldolgozása. Az olvasóvá nevelés aktualitása. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

E

Erdődi, Alexandra Anita (2015) Szentpáli Ferenc Teleki Mihály ellen írt paszkvillusának olvasata. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

G

Gál, Richárd Attila (2015) Szándék és véletlen a számítógépes költészetben (A kibernetikus alkotómechanizmusok működése). Masters, Szegedi Tudományegyetem.

K

Kanjo, Ralisza (2015) "Nem valék én illy vak" - Az osszianizmus és Fábián Gábor Osszián-kiadása. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kácsor, Katalin (2015) A szövegértés tanítása és gyakorlása. Jelentéskeresés, jelentéstalálás, jelentésadás az irodalomórán: Vörösmarty Mihály: Gondolatok a könyvtárban (jegyzetek egy költemény értelmezéséhez). Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kőrös, Andor Kálmán (2015) A "digitális generáció" olvasási szokásai és a nagyepikai művek feldolgozásainak lehetőségei a középiskolai irodalomórákon. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

L

Lőrincz, Gergely (2015) Az atléta halála a megismerés másik foka. Other, Szegedi Tudományegyetem.

P

Puskás, Ágnes (2015) Testi transzformációk, lelki deformációk Petri György lírai költészetében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

S

Schlecht, Aliz (2015) „Transzközép transzban” - Orbán János Dénes lírája. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Simonyi, Lili (2015) A drámapedagógia alkalmazása az irodalomórán Móricz Zsigmond - Árvácska. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Szabó, Andrea (2015) Szemléltetés, ppt, vetítés, hangzós anyag a magyarórán. Petőfi Sándor: János vitéz. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Szekeres, Sándor Gábor (2015) A házi feladat a magyar nyelv és irodalom órákon mint az olvasásra és írásra való ösztönzés egyik eszköze. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Szolcsány, Mirjám Mária (2015) Megétetett társadalom. A felelősség kérdése a tiszazugi arzénes gyilkosságok irodalmi reprezentációi alapján. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Szűts, Boglárka (2015) Gulácsy Lajos - Na’Conxypan mint vágyálom. Az elvágyódás motívuma a Na’Conxypan-i művekben. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

T

Tót, Krisztina (2015) Az önreflexió lehetséges helyei a régi magyar versben. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Tóth, Lejla (2015) Pszichoanalitikus adalékok és értelmezések. A személyiségszerkezeti mozzanatok interpretációja Kosztolányi Dezső novellisztikájában. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Z

Zsíros, Evelin (2015) A tánc szerepe és értelmezése a 19. századi magyar irodalomban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

This list was generated on 2024. március 28. 03:49:11 CET.