Item where department "Kognitív- és Neuropszichológiai Tanszék" and date of item 2020

Up a level
Export as [RSS feed] RSS 1.0 [RSS2 feed] RSS 2.0
Group by: Creators | No Grouping
Jump to: A | B | H | K | R | S
Number of items: 10.

A

Andódi, Anna (2020) Testtömegindex, kognitív funkciók és alvás összefüggése serdülőknél. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

B

Bagi, Otília (2020) A kétnyelvűség hatása a tudatelméletre és a kétértelmű ábrák értelmezésére. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Balla, Györgyi (2020) Ötven év a Magyar Pszichológiai Szemle történetéből. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Balogh, Péterné Adamovits Judit (2020) A kronotípus összefüggése a depresszióval, a jólléttel, a kontrollhely attitűddel, a rezilienciával, szenzoros élménykereséssel és a szorongással. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

H

Hajdú, Tünde (2020) A problémás internethasználat összefüggése az érzelemszabályozási nehézségekkel, a kognitív érzelem- regulációs stratégiákkal és az élettel való elégedettséggel. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Hámori, György Péter (2020) A serdülőkori jutalomreszponzivitás mérése eseményhez kötött potenciállal: módszertani fejlesztés. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

K

Komlósi, Gergely Sándor (2020) A Bayesi agy elmélet és a Szabadenergia elv neurokognitív vonatkozásai. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

R

Rudics, Emese (2020) Ágencia-élmény tulajdonítás vizsgálata egészséges, magas bipolaritás és magas szkizotípia kockázatú egyetemisták körében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

S

Szántó, Zsófia (2020) Az impulzivitás hatása a kattintási sebességre és a kattintásvadász címekre való hajlandóságra. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Szücs-Bencze, Laura (2020) Az alvás előtti elektronikus médiahasználat összefüggése az alvásminőséggel, az inszomnia tüneteivel, a nappali álmossággal és a kronotípussal. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

This list was generated on 2022. szeptember 26. 21:17:34 CEST.