Item where department "Kognitív- és Neuropszichológiai Tanszék" and date of item 2019

Up a level
Export as [RSS feed] RSS 1.0 [RSS2 feed] RSS 2.0
Group by: Creators | No Grouping
Jump to: B | D | G | K | M | N | P | R
Number of items: 11.

B

Bódi, Vendel Róbert (2019) Középvonali váltóáram ingerlés hatása a kognitív kontrollra egészséges személyek esetében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

D

Dávid, Ildikó (2019) Poszttraumás növekedés és értelemkeresés a gyászoló felnőttek körében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

G

Gyarmati, Ildikó Tímea (2019) TDCS hatása a téri-vizuális készségekre post-stroke rehabilitációban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

K

Kis Szabó, Fanni (2019) A vizuális kreativitás és az affektív zavarok kapcsolata, különös tekintettel a bipoláris hangulatzavarra. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kiss, Noémi (2019) Az alfa-generáció IKT-eszközhasználati szokásai és összefüggései az iskolai-klímával, önértékeléssel, valamint a tanulási stílussal. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kovács, Lőrinc (2019) A differenciális tanulás módszerének alkalmazása utánpótláskorú labdarúgók tizenegyesrúgó készségének fejlesztésében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

M

Melnikava, Viktoria (2019) Effects of Irish Dance Classes on Executive Function in Children. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

N

Njers, Sanela (2019) A tabuszavak hatása a kognitív teljesítményre az impulzivitás függvényében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

P

Pinczés, Zsuzsa Fruzsina (2019) Explicit és implicit szófeldolgozás során tapasztalható agyi aktivitás különbségek diszlexiások és normál olvasók között, hagyományos és diszlexiásoknak szánt betűtípus használata során. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Prokecz, Lídia (2019) Halogató baglyok és szorgalmas pacsirták : a kronotípus összefüggése a halogatással, alvásminőséggel, személyiséggel és a szorongásos tünetekkel. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

R

Rónai, Levente (2019) Változnak az idők, vele változom én is : az érzelemregulációs stratégiák és az affektív állapotok időbeli változásainak vizsgálata hálózatelemzéssel. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

This list was generated on 2024. április 25. 13:52:12 CEST.