Item where department "Kognitív- és Neuropszichológiai Tanszék" and date of item 2018

Up a level
Export as [RSS feed] RSS 1.0 [RSS2 feed] RSS 2.0
Group by: Creators | No Grouping
Jump to: B | F | H | K | L | M | N | R | S | T | V | Z
Number of items: 30.

B

Balogh, Krisztina (2018) Szekvenciális hatások és azok időbeli lefutása négy-választásos reakcióidő feladatban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Berze, Dávid (2018) Az álmok funkciója és működése : az emlékezet, az érzelmek és az alvásminőség hatásai az álmokra és a lucid álmok megjelenésére. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

F

Farkas, Ádám (2018) ERP-k bejósolhatóságának vizsgálata morális dilemmahelyzetekben. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

H

Hajdú, Tünde (2018) A kognitív érzelem-regulációs stratégiák összefüggése a depresszióval és a szorongással serdülőkorban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Hevér, Alexandra (2018) A munkamemória és a táncművészet kapcsolata. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

K

Karlócai, Zsófia (2018) A felnőttkori kötődés, a katasztrofizálás és a személyiség közötti összefüggés vizsgálata egészséges fiatalok körében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kazinczi, Csaba (2018) A kognitív funkciók értelmezése a pszichoneuroimmunológia szempontjából. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kerekes, Dóra (2018) A depresszió és a kiégés összefüggéseinek vizsgálata egészségügyi dolgozók körében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kovács, Dr. Andrea (2018) Policisztás ovárium szindrómával élő nők reziliencia jellemzőinek komplex rendszer szemléletű vizsgálata. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kovács, Zsuzsanna (2018) A mobiltelefon használat hatása a kognitív funkciókra. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

L

Ladányi, Dr. Krisztina (2018) A kreativitás meghatározásának változásai és vizsgálatának lehetőségei. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Lajkó, Patrícia (2018) A jövő emlékei - Az epizodikus memória működésének és komponenseinek feltárása lehetséges jövőbeli események elemzésén keresztül. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Lakatos, Kristóf (2018) A fluid intelligencia összefüggése a nemmel, a kreativitással, az életkorral és az iskolai végzettséggel. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

M

Machnitz, Zsuzsanna (2018) A halogatás összefüggése a szubjektív alvásfaktorokkal és az életminőséggel. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Megyesi-Molnár, Éva (2018) A végrehajtó funkciók és a munkamemória összefüggései az iskolai teljesítménnyel. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Melegh, Márta (2018) Az otthon jellemzőinek összefüggése az otthonnal és az élettel való elégedettséggel. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Meszlényi, Márk (2018) A vonzerő hatása, avagy mennyire befolyásoló tényező a szépség egy döntés meghozatalakor? Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Márton, Emese (2018) A gyermekkorban tapasztalt szülői bánásmódok rezilienciára gyakorolt hatásai. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Mészáros, András (2018) A szubjektív alvásminőség és a kiégés közötti összefüggések vizsgálata az X generációban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

N

Németh, Csilla (2018) Középiskolások tanári dicséretre adott válaszreakciói a Mindset tükrében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

R

Rostási, Vivien (2018) Végrehajtó funkciók vizsgálata szkizofréniával, bipoláris zavarral, szkizoaffektív zavarral élő és egészséges csoportokon a pszichózis spektrum elmélet tükrében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Rudics, Emese (2018) Verbális munkamemória funkciók bipoláris zavarban, szkizoaffektív zavarban és szkizofréniában. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

S

Szemán, Flóra (2018) Munkamemória és végrehajtó funkciók vizsgálata pszichózis spektrum zavarokban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Szilágyi, Zsófia (2018) Kiégés és depresszió az egyetemisták alvásjellemzőinek tükrében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Szántai, Levente József (2018) A labdarúgás hatása sportolók téri-vizuális memóriájára, végrehajtó kontrolljára és kreativitására. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Szücs-Bencze, Laura (2018) A munkamemória és a végrehajtó funkciók összefüggése a téves emlékezettel. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

T

Takács, Viktor (2018) Az alvás hatása az érzelmekkel telített képek felismerésére. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

V

Varga, Dávid (2018) Nyugdíjazott és aktív élsportolók összehasonlítása önértékelés,szorongás, depresszió és jóllét szempontjából. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Vojnits, Blanka (2018) Az éjszakai alvásminőség hatása a kisgyermek viselkedésére. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Z

Zanócz, Petra (2018) Az érzelmi intelligencia és mentalizáció vizsgálata szülők és nem-szülők között. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

This list was generated on 2022. szeptember 26. 21:17:36 CEST.