Item where department "Közigazgatási Jogi és Pénzügyi Jogi Tanszék" and date of item 2005

Up a level
Export as [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Group by: Creators | No Grouping
Jump to: B | C | D | F | J | K | M | N | P | R | S | T | V | Á
Number of items: 32.

B

Babity Zorán (2005) Jogorvoslat a közigazgatási eljárásban. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Baffi István (2005) Jogorvoslat a közigazgatási eljárásban. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Bélik Ágnes (2005) Az MNB mint a monetáris politika irányítója. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Bús Márta (2005) A fővárosi, megyei közigazgatási hivatal jogállása, feladatai - különös tekintettel a hatósági igazgatási tevékenységre. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

C

Csarnai Judit (2005) A gyámügyi igazgatás fejlődése és jelenlegi gyakorlata Magyarországon. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

D

Dankó Judit (2005) A gondnokság Magyarországon és más európai országokban. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Dékány István (2005) A területfejlesztés intézményrendszere Magyarországon (1996 - 2004). MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

F

Fái Lívia (2005) Az örökbefogadást megelőző eljárások. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

J

Jónás Nándor (2005) A kiskorúak örökbefogadása. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

K

Kiss József (2005) A fővárosi és a megyei közigazgatási hivatalok törvényességi ellenőrzése a gyakorlatban. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Kulcsár Tamás (2005) Az adó mint a társadalom- és gazdaságpolitikai célok megvalósításának eszköze. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Kócsa Katalin (2005) A Képviselő Testület (Közgyűlés) Bizottságainak szervezete és működése. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

M

Mizsei Szabina (2005) Offshore vállalkozások szabályozása, gazdasági jellemzői és az ellenük fellépő szervezetek. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Molnár Sándor (2005) A jövedéki adótörvény szankciórendszere, a jogkövetkezmények, az intézkedések, a lefoglalás és az elkobzás esetei. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

N

Nagy Izabella (2005) Főtanácsnok az Európai Bíróságon. A főtanácsnoki indítvány és az ítélet viszonya néhány újabb eset feldolgozása alapján. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Nemes Adrienn (2005) Az állami adóhatóság által alkalmazott jogkövetkezmények rendszere. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

P

Pataki Ágnes (2005) A közoktatás törvényi szabályozása Magyarországon, különös tekintettel az érettségi rendszer alakulására. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Pető István (2005) A gyámügyi igazgatás szervezete és feladata Magyarországon. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Pokomándy Imre (2005) Bizonyítás az államigazgatási eljárásban. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

R

Rázsi Norbert (2005) A gyámügyi igazgatás szervezete és feladata Magyarországon. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

S

Soós Nimród (2005) Jogorvoslati rendszer a közigazgatási jogban. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Srágli Miklós (2005) Az önkormányzatok társulásos kapcsolatai. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Szabó Gabriella (2005) A megyei (fővárosi) közigazgatási hivatal jogállása, feladatai és hatáskörei (Különös tekintettel a területfejlesztésre és az Európai Uniós tendenciákra). MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Szitás László (2005) A Magyar Labdarúgó Szövetség - mint országos sportági szakszövetség - jogállása, szervezete, eljárásai. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Szöllősiné Patonai Judit (2005) A polgármester és a jegyző jogállásának változása 1990-től napjainkig. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Dr. Sörös Gergely (2005) Piaci formák és eszközök a nyugat - európai és a hazai önkormányzatok szolgáltatási gyakorlatában. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

T

Terhes Balázs (2005) A fogyasztó jogainak védelme, érvényesülésük garanciái. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Tornya Zoltán (2005) Állami gondoskodás, örökbefogadás. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

V

Vadászné Toásó Erika (2005) A gyermekvédelem és a gyámság a II. világháborút követő időszaktól napjainkig Magyarországon. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Vaslóczki Ferenc (2005) A fővárosi és megyei közigazgatási hivatalok helye és szerepe a közigazgatási szervek rendszerében. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Várkonyi Gergely (2005) A polgármester feladat- és hatáskörének alakulása 1990-től és ennek gyakorlatban való megjelenése. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Á

Ágoston Zita (2005) A jegyző feladata és hatásköre a gyermekvédelem területén a hazai szabályozás tükrében. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

This list was generated on 2019. október 21. 05:58:21 CEST.