Item where department "Közigazgatási Jogi és Pénzügyi Jogi Tanszék" and date of item 2000

Up a level
Export as [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Group by: Creators | No Grouping
Jump to: B | C | D | G | H | K | L | M | N | O | S | T | V
Number of items: 38.

B

Baksa László (2000) Holland minőségbiztosítási modell. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Balogh Pál (2000) A gondnok, mint törvényes képviselő vagyonkezelése. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Bangha Ágnes (2000) A köztisztviselői törvény változásai és annak gazdasági, politikai és jogi előidézői. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Bekes Gabriella (2000) Közigazgatási bíráskodás Magyarországon, különös tekintettel a társadalombiztosítási határozatok bírósági felülvizsgálatára. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Bende Miklós (2000) A korlátolt felelősségű társaságok cégbejegyzésének szervezési problémái. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Bognár Gáborné (2000) Az önkormányzati bevételek összetétele; a saját bevételek növelése és azok határai. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Borzi Alexa (2000) Az átalakított gépjárművek utáni ÁFA levonási jogosultság kérdései az adóhatósági és bírósági gyakorlat tükrében 1994-től napjainkig. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

C

Csényi József (2000) Szabálysértések (fogyasztóvédelem) elbírálásának sajátosságai az új törvényi szabályozás tükrében. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

D

Drávai László (2000) A magyar közigazgatási bíráskodás fejlődéstörténete, és a közigazgatási perek ügycsoportjai. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Drávainé Brezoczki Erika (2000) A helyi önkormányzati társulások. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

G

Gubis Zita (2000) Önkormányzati rendszer Magyarországon, különös tekintettel a helyi és területi önkormányzati igazgatási rendszerekre, a jelen szabályozás tükrében. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Gyurmánczi Éva (2000) Adókedvezmények a személyi jövedelemadó rendszerében különös tekintettel az alapítványi befizetésekre. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Győre Lajosné (2000) Az egyenes adók szükséges változtatásai a magyar adójogban, tekintettel az Európa Uniós csatlakozásra. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Győri Gabriella (2000) Jogorvoslat az adóigazgatási eljárásban. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Gáti Tamás (2000) A mezőgazdasági kistermelés adóztatásának szabályozása a személyi jövedelemadózás rendszerében 1988-2000. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Günther Balázs (2000) Az Ifjúsági és Sportminisztérium szervezete és feladata. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

H

Herczeg Irén (2000) A Békés Megyei Önkormányzatok rendeletalkotása a törvényesség szempontjából 1995-1998. között. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Hevesi Éva (2000) Centralizáció és decentralizáció a magyar közigazgatás szervezetrendszerében. A közigazgatásban megvalósult reformok 1990-től - a jövő kihívásai az uniós elvárások tükrében. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

K

Kasztner Valéria (2000) Vezetéselméleti koncepciók, az emberi erőforrások fejlesztésének tükrében. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Kovácsné Mráv Zsuzsanna (2000) A gyámügyi eljárásjog vizsgálata - különös tekintettel a Gyermekvédelmi tv. által bevezetett jogintézményekre -. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

L

Letenyei Róbert (2000) A gyermekvédelem és a gyámügyi igazgatás Magyarországon. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Lőrincz Valéria (2000) A köztisztviselők jogállásáról szóló 1992. évi XXIII. törvény előmeneteli rendszere. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

M

Megyeri Szilvia (2000) A polgármester és a jegyző jogállásának változása 1990-től napjainkig. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Mózes Andrea (2000) Az állami támogatás szabályozása az Európai Unióban és Magyarországon, különös tekintettel a regionális támogatásra. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

N

Németh Iván (2000) A jegyző jogállása. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Németh Miklós (2000) Az adózás eljárásjogi szabályozása, a szabályozás gyakorlati kérdései a méltányossági és fizetési könnyítési eljárás folyamatában. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Németh Mária Márta (2000) A foglalkoztatási törvény és módosításai. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

O

Orbán Zsuzsanna (2000) A képviselő-testület bizottságai. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Orosz Márta (2000) Közigazgatási bíráskodásunk kialakulása és helyzete. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

S

Sima Katalin (2000) A regionalizmus fejlődése néhány ország példáján keresztül. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Simai Zoltán (2000) A helyi önkormányzatok társulásai. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Sipos József (2000) A fővárosi, megyei közigazgatási hivatalok helye, szerepe a közigazgatási szervek rendszerében. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Szabó Csilla (2000) Jogalkalmazói nehézségek a gyermekvédelmi pénzbeli ellátások kapcsán. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Szilágyiné Szász Zsuzsanna (2000) A gyermek-, és ifjúságvédelem helyzete az 1997. évi XXXI. törvény tükrében. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

T

Tormási Anita (2000) A gyámügyi igazgatás szervezete és feladata Magyarországon. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

V

Vannay-Skody Tamás (2000) Nevek világa, avagy névviselés problémáinak szabályozása a közigazgatási jogban. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Varga Ildikó (2000) Kiskorúak örökbefogadásának szabályai, különös tekintettel a magyar jogfejlődésre. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Voller Angéla (2000) A polgármester és a jegyző jogállásának változása 1990-től napjainkig. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

This list was generated on 2019. október 19. 03:42:25 CEST.