Item where department "Közigazgatási Jogi és Pénzügyi Jogi Tanszék" and date of item 2000

Up a level
Export as [RSS feed] RSS 1.0 [RSS2 feed] RSS 2.0
Group by: Creators | No Grouping
Jump to: B | C | D | G | H | K | L | M | N | O | S | T | V
Number of items: 38.

B

Baksa, László (2000) Holland minőségbiztosítási modell. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Balogh, Pál (2000) A gondnok, mint törvényes képviselő vagyonkezelése. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Bangha, Ágnes (2000) A köztisztviselői törvény változásai és annak gazdasági, politikai és jogi előidézői. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Bekes, Gabriella (2000) Közigazgatási bíráskodás Magyarországon, különös tekintettel a társadalombiztosítási határozatok bírósági felülvizsgálatára. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Bende, Miklós (2000) A korlátolt felelősségű társaságok cégbejegyzésének szervezési problémái. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Bognár, Gáborné (2000) Az önkormányzati bevételek összetétele; a saját bevételek növelése és azok határai. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Borzi, Alexa (2000) Az átalakított gépjárművek utáni ÁFA levonási jogosultság kérdései az adóhatósági és bírósági gyakorlat tükrében 1994-től napjainkig. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

C

Csényi, József (2000) Szabálysértések (fogyasztóvédelem) elbírálásának sajátosságai az új törvényi szabályozás tükrében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

D

Drávai, László (2000) A magyar közigazgatási bíráskodás fejlődéstörténete, és a közigazgatási perek ügycsoportjai. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Drávainé Brezoczki, Erika (2000) A helyi önkormányzati társulások. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

G

Gubis, Zita (2000) Önkormányzati rendszer Magyarországon, különös tekintettel a helyi és területi önkormányzati igazgatási rendszerekre, a jelen szabályozás tükrében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Gyurmánczi, Éva (2000) Adókedvezmények a személyi jövedelemadó rendszerében különös tekintettel az alapítványi befizetésekre. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Győre, Lajosné (2000) Az egyenes adók szükséges változtatásai a magyar adójogban, tekintettel az Európa Uniós csatlakozásra. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Győri, Gabriella (2000) Jogorvoslat az adóigazgatási eljárásban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Gáti, Tamás (2000) A mezőgazdasági kistermelés adóztatásának szabályozása a személyi jövedelemadózás rendszerében 1988-2000. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Günther, Balázs (2000) Az Ifjúsági és Sportminisztérium szervezete és feladata. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

H

Herczeg, Irén (2000) A Békés Megyei Önkormányzatok rendeletalkotása a törvényesség szempontjából 1995-1998. között. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Hevesi, Éva (2000) Centralizáció és decentralizáció a magyar közigazgatás szervezetrendszerében. A közigazgatásban megvalósult reformok 1990-től - a jövő kihívásai az uniós elvárások tükrében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

K

Kasztner, Valéria (2000) Vezetéselméleti koncepciók, az emberi erőforrások fejlesztésének tükrében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kovácsné Mráv, Zsuzsanna (2000) A gyámügyi eljárásjog vizsgálata - különös tekintettel a Gyermekvédelmi tv. által bevezetett jogintézményekre -. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

L

Letenyei, Róbert (2000) A gyermekvédelem és a gyámügyi igazgatás Magyarországon. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Lőrincz, Valéria (2000) A köztisztviselők jogállásáról szóló 1992. évi XXIII. törvény előmeneteli rendszere. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

M

Megyeri, Szilvia (2000) A polgármester és a jegyző jogállásának változása 1990-től napjainkig. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Mózes, Andrea (2000) Az állami támogatás szabályozása az Európai Unióban és Magyarországon, különös tekintettel a regionális támogatásra. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

N

Németh, Iván (2000) A jegyző jogállása. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Németh, Miklós (2000) Az adózás eljárásjogi szabályozása, a szabályozás gyakorlati kérdései a méltányossági és fizetési könnyítési eljárás folyamatában. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Németh, Mária Márta (2000) A foglalkoztatási törvény és módosításai. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

O

Orbán, Zsuzsanna (2000) A képviselő-testület bizottságai. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Orosz, Márta (2000) Közigazgatási bíráskodásunk kialakulása és helyzete. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

S

Sima, Katalin (2000) A regionalizmus fejlődése néhány ország példáján keresztül. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Simai, Zoltán (2000) A helyi önkormányzatok társulásai. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Sipos, József (2000) A fővárosi, megyei közigazgatási hivatalok helye, szerepe a közigazgatási szervek rendszerében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Szabó, Csilla (2000) Jogalkalmazói nehézségek a gyermekvédelmi pénzbeli ellátások kapcsán. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Szilágyiné Szász, Zsuzsanna (2000) A gyermek-, és ifjúságvédelem helyzete az 1997. évi XXXI. törvény tükrében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

T

Tormási, Anita (2000) A gyámügyi igazgatás szervezete és feladata Magyarországon. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

V

Vannay-Skody, Tamás (2000) Nevek világa, avagy névviselés problémáinak szabályozása a közigazgatási jogban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Varga, Ildikó (2000) Kiskorúak örökbefogadásának szabályai, különös tekintettel a magyar jogfejlődésre. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Voller, Angéla (2000) A polgármester és a jegyző jogállásának változása 1990-től napjainkig. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

This list was generated on 2024. április 19. 04:50:11 CEST.