Item where department "Gazdaságpszichológiai Szakcsoport" and date of item 2011

Up a level
Export as [RSS feed] RSS 1.0 [RSS2 feed] RSS 2.0
Group by: Creators | No Grouping
Jump to: B | E | F | H | K | M | N | P | R | S | T | V | Ó
Number of items: 22.

B

Bene, Áron László (2011) Kommunikációs technikák a független pénzügyi közvetítők világában. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Buzás, Bence (2011) Munkahelyi mentálhigiéné. A vezetők hatása egy kereskedelmi vállalat dolgozóinak munkával való elégedettségére. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

E

Erdélyi, Ákos (2011) A kognitív disszonancia szerepe, jelentősége a vásárlási folyamatban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

F

Farkas, Annamária Emőke (2011) A fiatalok egészségmagatartásának vizsgálata. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

H

Herczeg, Flóra (2011) Videó email a vállalati kommunikációban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

K

Kovács, Dóra Leona (2011) A vállalati kultúra és az alkalmazottak ösztönzésének vizsgálata a Bácsvíz Zrt.-nél. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kovács, Eszter (2011) A legjövedelmezőbb amerikai nagyvállalatok szervezeti kommunikációjának bemutatása. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Köteles, Kitti Mária (2011) Motiváló erők a családi vállalkozások esetében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

M

Mészáros, Annabella (2011) A cukoripar helyzetének változása Magyarországon a rendszerváltástól napjainkig. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

N

Nyakas, Szabolcs (2011) A kiválasztás leggyakrabban alkalmazott módszerei a magyarországi multi- és transznacionális vállalatoknál. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Nyolcas, Ádám (2011) A team tagok és a motiváció kapcsolata, valamint a projektkultúra hatékonysága az ING Biztosító Zrt. vállalatnál. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Németh, Kitti (2011) Egészség vagy gazdaság? – Az egészségügy közgazdasági megközelítése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

P

Pintérné dr. Kurunczi, Magdolna (2011) A pénz pszichológiatörténeti aspektusa. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Pál, Alexandra (2011) A kulturstandard kutatás elméleti háttere és gyakorlati megvalósulása (német-magyar hallgatók interakciója során). BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

R

Rácz, Dr. Lukács (2011) A japán stílusú vezetés adaptálása a tengerentúli japán leányvállalatok működési gyakorlatába. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

S

Stégermajer, Anett (2011) Családi vállalkozások személyes vezetése és motivációja. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Szabó, Dr. Ferenc (2011) A fogyasztói társadalom és a vírusmarketing. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Szegény, Judit Éva (2011) Hódmezővásárhely Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatal szervezeti kultúrája. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Szél, Krisztina (2011) Tényleg nem tudunk hatékonyan kommunikálni? Avagy miért népszerű a kommunikációs tréning? BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

T

Thi Hai Yen, Nguyen (2011) Célkeresztben a tökéletesség - Avagy hogyan hat a média a nőkre és a társadalomban betöltött szerepükre? BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

V

Vincze, Nikolett Noémi (2011) Motiváló erők a családi vállalkozások esetében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Ó

Ódry, Csilla (2011) Vezetés és motiváció. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

This list was generated on 2024. április 25. 13:50:37 CEST.