Item where department "Gazdaság- és Társadalomföldrajz Tanszék" and date of item 2017

Up a level
Export as [RSS feed] RSS 1.0 [RSS2 feed] RSS 2.0
Group by: Creators | No Grouping
Jump to: A | B | C | E | F | G | H | J | K | M | N | O | P | R | S | T | V | W
Number of items: 51.

A

Abt, Imre Péter (2017) A szegedi Nyugati Iparváros fejlődése és átalakulása az 1980-as évektől napjainkig. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

B

Bárdos, Edina (2017) Szegregáció és antiszegregáció az oktatásban- Hódmezővásárhely példája. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

C

Csuka, Norbert (2017) Az autóipar és a településfejlesztés kapcsolata Kecskemét példáján. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

E

Enyedi, Fruzsina (2017) A városi környezeti zajterhelés és annak társadalmi konfliktusai Szegeden. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

F

Faragó, Norbert (2017) A vajdasági magyarok elvándorlásának vizsgálata. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Fellegi, Norbert (2017) Gödöllő településfejlesztési sikerességének elemzése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Füzi, Imre (2017) A szegedi kerékpáros infrastruktúra területi elemzése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

G

Galántai, Ágnes (2017) A Latin-amerikai és a Karibi térség urbanizációs trendjei kiemelt tekintettel Kubára. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Gracsek, Alexandra (2017) Fesztiválturizmus Spanyolországban a San Fermín és a Las Fallas fesztiválok tükrében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Gulyás, Richárd Lajos (2017) Közlekedésfejlesztések Békéscsabán. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Gácsi, Balázs (2017) A Cserkeszőlő Fürdő- és Gyógyászati Központ bemutatása, 2010 utáni fejlesztései és azok hatásai a fürdő látogatottságára. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

H

Horváth, Bettina (2017) Határon átnyúló együttműködések a magyar-szerb határmenti régióban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Horváth, Dániel (2017) Bácsalmás város településfejlesztési kihívásai. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Huszta, László Álmos (2017) A XXX. Londoni Nyári Olimpiai Játékok gazdasági hatása. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

J

Juhász, Mónika (2017) A fürdőfejlesztés és a településfejlesztés összefüggései Kiskunmajsa példáján keresztül. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Juhász-Szabó, Sándor (2017) Integrált városközpont-rehabilitációs program Szentesen, 2011-2014 között. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

K

Kalmár, Éva Andrea (2017) Belterületi és külterületi szuburbanizáció Domaszéken. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kanalas, János (2017) Lakóparkok Budapest II. kerületében: az Öko lakópark és környéke társadalomföldrajzi elemzése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Katona, Adrián (2017) A volt jugoszláv tagállamok és az Európai Uniókapcsolata. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kontráné Nagy, Olga Ilona (2017) Lokális térségek daganatos kockázatának értékelése Hetényegyháza példáján. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kovalcsik, Tamás (2017) A magyar választási rendszer 2011. évi átalakításának földrajzi hatásai. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kovács, István (2017) A közfoglalkoztatás társadalmi hatásai Dél-Békésben. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kriska, Olivér (2017) Határsáv - Az államhatárok értelmezése, funkciói és társadalmi attitűdök a szerb-magyar határtérségben. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

M

Molnár, Nikolett (2017) Kecskemét ipari fejlődésének háttere. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Mészáros, Tímea (2017) Zenta népesség- és településföldrajza. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Mónus, Attila (2017) A tanya, mint a puszta szimbóluma. A Tanyavilág és a Tanyaközpontok története Hódmezővásárhelyen. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Mónus, Bálint (2017) Városrészek a semmiből. Lakótelepek kialakulása Magyarországon a szocializmus éveiben Hódmezővásárhely Kertváros városrész példáján. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

N

Nagy, János (2017) A Tolnai- Sárköz középkorban elnéptelenedett települései. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Nagy, Milán (2017) A logisztikai ágazat szerepe a magyar gazdaságban az EU csatlakozás utáni években. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

O

Ozsvát, Attila (2017) Az ingázás alakulása a Budapest-Cegléd-Szolnok közlekedési tengelyen, különös tekintettel a vasúti forgalomra. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

P

Palócz, Gábor (2017) A magyar nagyvárosok versenyképességének vizsgálata néhány európai középváros függvényében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Péter, Diána (2017) Európai integráció a magyar agrárszektor szemszögéből-globális kihívások és lokális válaszok. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

R

Révész, Judit (2017) Békés város fejlesztési tevékenységének és lehetőségeinek megítélése a helyi érdekcsoportok szempontjából. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

S

Szabad, Richárd (2017) A múzeumok, kiállítóhelyek szerepe a kulturális turizmusban Csongrád megyei példákon keresztül. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Szalók, Máté (2017) A kreativitás és a kreatív ipar magyarországi jellemzőinek vizsgálata, különös tekintettel a Közép-dunántúli Régióra. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Szilágyi, Kristóf (2017) A fürdőkben rejlő turisztikai értékek kamatoztatása Gyopárosfürdő példáján keresztül. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Szuszekár, Dóra (2017) A tótkomlósi szlovákság etnikai földrajza a betelepítéstől napjainkig. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Szántó, Dániel (2017) A Mátra turizmusának vizsgálata Sástó példáján keresztül. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Székely, Adrienn (2017) Besenyszög településmarketing szemléletű analízise. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Szögi, Nikolett (2017) Zákányszék társadalmának viszonyulása a Homokháti Kistérség területén megjelenő vendégmunkásokhoz. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Sövényházi, Bettina (2017) A településfejlesztési projektek társadalmi megítélése Röszke példáján. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

T

Torzsa, Barbara (2017) A közösségvezérelt településfejlesztés sikeressége és nehézségei a Dél-Alföld példáján. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Tóth, Bettina (2017) A helyi értékek és hungarikumok jelentőségeinek vizsgálata a lokális és globális piacokon alföldi példákon keresztül. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Tóth, Beáta (2017) Az USA idegenforgalmának jellemzői a Camp Leaders által kiutaztatott magyar egyetemisták szemszögéből. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Tóth Kalocsai, Réka (2017) A sport, ipar és turizmus kapcsolata Maranello példáján. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Török, Bence (2017) Székkutas településföldrajzának bemutatása, különös tekintettel annak tanyavilágára. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Tőgyi, János (2017) A Cibakházi-Holt-Tisza rehabilitációja és a hozzá kapcsolódó településfejlesztési koncepció. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

V

Vecseri, Evelin Anna (2017) Gádoros és Eperjes megyehatár menti helyzete. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Vidéki, Renáta (2017) Klaszterek, mint a gazdasági fejlődés kulcsszereplői Szegeden, a biotechnológia példáján. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Váczi, Sándor (2017) A fenntartható helyi gazdaságfejlesztés lehetőségei Bucsa községben. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

W

Wéber, László (2017) Ajka településfejlesztési adottságainak és lehetőségeinek elemzése 1990-től napjainkig. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

This list was generated on 2024. április 19. 05:16:46 CEST.