Item where department "Földrajz Tanszék" and date of item 1998

Up a level
Export as [RSS feed] RSS 1.0 [RSS2 feed] RSS 2.0
Group by: Creators | No Grouping
Jump to: B | C | G | H | J | K | M | O | P | S | T | V
Number of items: 20.

B

Berczi, Szilvia (1998) A hazai élelmiszeripar alakulása különös tekintettel a Csabai Konzerv RT helyzetére. Masters, Juhász Gyula Tanárképző Főiskola.

C

Chovan, Erzsébet (1998) A hulladékgazdálkodás helyzete Mezőkovácsházán. Masters, Juhász Gyula Tanárképző Főiskola.

G

Gyenes, Péter (1998) Jemen történeti áttekintése földrajzi szempontból és néhány mai társadalmi-gazdasági problémája. Masters, Juhász Gyula Tanárképző Főiskola.

H

Horváth, István (1998) A Nílus delta változása a történeti időkben. Masters, Juhász Gyula Tanárképző Főiskola.

J

Jankó, Péter (1998) Tatabánya légszennyezettségi állapota az ötvenes évektől napjainkig. Masters, Juhász Gyula Tanárképző Főiskola.

Jekő, Attila (1998) "Ázsia szívében". Mongólia természeti képe. Masters, Juhász Gyula Tanárképző Főiskola.

Jenei, Éva (1998) A tuberkulózis epidemiológiájának területi kérdései Magyarországon és a világon. Masters, Juhász Gyula Tanárképző Főiskola.

K

Kalmár, Gábor (1998) Természet és társadalom kölcsönhatása a gemenci területen. Masters, Juhász Gyula Tanárképző Főiskola.

Koller, Ildikó (1998) Fennoskandia: a saamik és a réntenyésztés jövője. A réntenyésztés, a saamik történetének és jelenének komplex problematikája és annak földrajzi megközelítése. Masters, Juhász Gyula Tanárképző Főiskola.

Kovács, István Ferenc (1998) A Észak-amerikai indiánok népességföldrajzi jellemzőinek változása a kezdetektől-napjainkig. Masters, Juhász Gyula Tanárképző Főiskola.

Kürthy, Katalin (1998) Az ausztráliai őslakók helyzete az ausztrál társadalomban. Masters, Juhász Gyula Tanárképző Főiskola.

M

Meisner, Miklós (1998) Az Alföld öngyilkossági helyzetének kialakulása és területi különbségei. Masters, Juhász Gyula Tanárképző Főiskola.

Molnár, Róbert (1998) Nyugat-Európa geopolitikai helyzetének változásai. Masters, Juhász Gyula Tanárképző Főiskola.

Mónus, Szilvia (1998) A hulladékgazdálkodás helyzete Hódmezővásárhelyen. Masters, Juhász Gyula Tanárképző Főiskola.

O

Osztrogonáczné Czirkos, Erzsébet (1998) A Riha-tó jelenlegi helyzete, természetvédelmi kezelése. BA/Bsc, Juhász Gyula Tanárképző Főiskola.

P

Pallagi, Erika (1998) Drogproblémák Magyarországon. Masters, Juhász Gyula Tanárképző Főiskola.

S

Szefcsik, Anikó (1998) A cigányság rövid története. A Kecelen élő romák helyzete. BA/Bsc, Juhász Gyula Tanárképző Főiskola.

T

Tóth, Beatrix (1998) Az allergiás légúti betegségek, a levegő pollenszennyezettsége és a környezeti levegő minősége Szegeden. Masters, Juhász Gyula Tanárképző Főiskola.

V

Valki, Diána (1998) Az alkoholizmus társadalmi-területi vonatkozásai Magyarországon. Masters, Juhász Gyula Tanárképző Főiskola.

Varga, István (1998) A Keleti-Kárpátok vulkanikus vonulatának geomorfológiája, morfogenetikai problémái különös tekintettel a Hargitára. Masters, Juhász Gyula Tanárképző Főiskola.

This list was generated on 2024. április 19. 18:45:34 CEST.