Item where department "Biológia Tanszék" and date of item 2005

Up a level
Export as [RSS feed] RSS 1.0 [RSS2 feed] RSS 2.0
Group by: Creators | No Grouping
Jump to: B | J | K | M | N | S | T | Ú
Number of items: 17.

B

Bulik, Katalin (2005) Adatok a homoki gyepcönozisokban végzett magdiszperziós vizsgálatokhoz. Other, Szegedi Tudományegyetem.

Bácskai, Dóra Emese (2005) A Velencei-tó jellegzetes madarai és egy kapcsolódó foglalkozás a 6. osztályosokkal. Other, Szegedi Tudományegyetem.

Bánfi, Babett (2005) Kisiskolások kapcsolata a természettel, különös tekintettel a Zoopedagógiával. Other, Szegedi Tudományegyetem.

J

Janus, Norbert (2005) Lábasfejűek fejlődéstörténete a földtörténeti triász, jura, kréta időszakban a Bakony és környékének védett geológiai feltárásai tükrében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Juhász, Róbert (2005) A fotózás, mint szemléltető eszköz az általános iskolai tanításban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

K

Kohári, István (2005) Környezetirányítási rendszer bemutatása egy vállalat működésében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kollár, Hajnalka (2005) A képességfejlesztés lehetőségei a biológia órákon. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Komjáti, Margaréta (2005) A diabetes mellitus, mint rizikófaktor az acut myocardialis infarktus kialakulásában. Other, Szegedi Tudományegyetem.

Kormányos, Orsolya (2005) Magyarország nemzeti parkjai. Other, Szegedi Tudományegyetem.

Kátai, Katalin (2005) A környezeti nevelési projektek megvalósításának lehetőségei a hazai általános iskolákban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

M

Magyar, Zsanett (2005) A gyurgyalag (Merops Apiaster) költésbiológiai vizsgálata a Tápió-vidéken. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Majoros, Tímea (2005) Környezeti nevelési, oktatási segédletek értékelése. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Maros, Tünde (2005) Vegetációvizsgálatok a kompod mérőállomás környékén előforduló természetközeli növényállományokban és monokultúrákban. Other, Szegedi Tudományegyetem.

N

Németh, Anita (2005) Az acut myocardialis infarktus rizikófaktoranalízise, különös tekintettel a koleszterin anyagcserére. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

S

Szabó, Edit Zsuzsanna (2005) Gerinctelen állatok neuroendokrin rendszere. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

T

Tar, Nóra (2005) A tanórai és a tanórán kívüli környezeti nevelés és a zoopedagógia harmonizációja. Other, Szegedi Tudományegyetem.

Ú

Újhelyi, Andrea (2005) Vadon élő vidrák (Lutra lutra L.) etológiai vizsgálata. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

This list was generated on 2024. április 18. 07:33:28 CEST.