Item where department "Alkotmányjogi Tanszék" and date of item 2016

Up a level
Export as [RSS feed] RSS 1.0 [RSS2 feed] RSS 2.0
Group by: Creators | No Grouping
Jump to: A | B | C | G | K | M | N | S | T | V
Number of items: 17.

A

Ancsin, János (2016) Anonimitás az interneten és a közvetítő szolgáltatók felelőssége. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

B

Braun, Enikő (2016) Nyelvi jogok az Európai Unió és az Európa Tanács rendszerében, különös tekintettel a magyarországi kisebbségek nyelvhasználathoz való jogára. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Bánné Németh, Tünde (2016) Az Európai Unió hálózatbiztonsági és információbiztonsági szabályozásának magyarországi harmonizációja – a közösségi jogi hűség egy példája. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

C

Czérnay, Sára Orsolya (2016) A prostitúció szabályozási modelljei és hatásuk a nemzetközi együttműködésre. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

G

Granyák, Irén (2016) Az Alkotmánybíróság eljárásjoga – az alkotmányjogi panasz-eljárások fényében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Gulyás, Lilla (2016) A véleménynyilvánítás szabadságának korlátai a joggyakorlat tükrében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

K

Kovács, Kitti (2016) A gyűlöletbeszéd szabályozásának aktuális kérdései, a véleménynyilvánítás és az emberi méltósághoz való jog. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kovács, Tímea (2016) A börtönhelyzet emberi jogi aspektusai, aktuális szabályozása, fogvatartottak jogai. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kovács, Ádám (2016) Balancing Privacy and Security: The Data Protection Regimes of the United States and the European Union and the Lessons of the Snowden Surveillance Disclosures. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Körmendy, Bernadett (2016) Az emberi élet feletti rendelkezés joga,az eutanázia hazai szabályozása. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

M

Mrázné Tóth, Erika (2016) Demokratikus kormányzati rendszerek összehasonlító elemzése Európában. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

N

Nagylaki, Rita (2016) Detained Fast Track Procedure of the United Kingdom from a Human Rights Perspective. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

S

Szilágyi, Soma (2016) Az ügyvédi hivatás és a védelemhez való jog a magyar és az olasz jogban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

T

Terenyei, Nóra (2016) Az önrendelkezési jog néhány kérdése az egészségügyben. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Tribl, Norbert (2016) Az alkotmányos identitás természete és Magyarország (nemzeti) alkotmányos identitása az emberi jogok tükrében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

V

Vajda, Réka (2016) A nemzetiségek anyanyelvhasználathoz való joga, különös tekintettel Magyarországra és Szerbiára. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Vrászlai, Borbála (2016) A kínzás, az embertelen és megalázó bánásmód tilalma a nemzetközi jogban – néhány ország gyakorlatában. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

This list was generated on 2024. április 20. 14:34:43 CEST.