Item where department "Agrárjogi és Környezetvédelmi Jogi Tanszék" and date of item 1998

Up a level
Export as [RSS feed] RSS 1.0 [RSS2 feed] RSS 2.0
Group by: Creators | No Grouping
Jump to: B | F | G | H | I | K | L | M | N | P | S | T | V | Á
Number of items: 32.

B

Balogh, László Csaba (1998) Az ingatlannyilvántartás alapelveinek érvényesülése a Fővárosi Kerületek Földhivatalában. Masters, József Attila Tudományegyetem.

Berberovics, Mirjana (1998) A birtokrendezés történeti fejlődése és jövőbeni szabályozásának szükségessége. Masters, József Attila Tudományegyetem.

Besenyei, Adrián (1998) A környezetvédelem jogi-gazdasági eszközei, környezeti felelősség, környezeti károk felelősségbiztosítása. Masters, József Attila Tudományegyetem.

Borsányi, Eszter (1998) A nemzetközi környezetvédelmi jog kialakulása, általános kérdései és egyes egyezmények. Masters, József Attila Tudományegyetem.

F

Futó, Sándor (1998) A természetvédelmi területekre vonatkozó speciális földjogi szabályok. Masters, József Attila Tudományegyetem.

Fábián, József (1998) A mezőgazdasági szövetkezetek jogviszonyai az átalakulás és a munkavégzés vonatkozásában. Masters, József Attila Tudományegyetem.

G

Gazsi, József (1998) A mezőgazdasági szövetkezetek átalakulásának gazdasági és jogi kérdései, továbbfejlődésük lehetőségei. BA/Bsc, József Attila Tudományegyetem.

Gulyás, Helga (1998) Természetvédelem a Nemzeti Parkokban, különös tekintettel a Fertő-Hanság nemzeti Parkra. Masters, József Attila Tudományegyetem.

H

Holota, Szabolcs (1998) A fenntartható fejlődés. Masters, József Attila Tudományegyetem.

Horváth, Ákos (1998) A magyar szövetkezetek jogi szabályozásának jelene és jövője. Masters, József Attila Tudományegyetem.

Huszár, Julianna (1998) A Magyar Köztársaság és az Európai Unió környezetvédelmi jogrendszerének harmonizációja. Masters, József Attila Tudományegyetem.

I

Ignácz, Attila (1998) Szövetkezeti típusok. Masters, József Attila Tudományegyetem.

Ignácz, Zsuzsanna (1998) A munkaviszonyok jogi helyzete a mezőgazdaságban. Masters, József Attila Tudományegyetem.

K

Kiss, Rita (1998) Földtulajdonszerzés árveréssel (a vas megyei tapasztalatok tükrében). Masters, József Attila Tudományegyetem.

Kocsis, Ilona (1998) Földtulajdon változások a rendszerváltás tükrében. Masters, József Attila Tudományegyetem.

L

Laduver, Gábor (1998) Az agrárágazat állami irányítása és az agrárjogalkotás. Masters, József Attila Tudományegyetem.

M

Makra, Kornélia (1998) Erőfeszítések a környezetért nemzetközi és helyi szinten, különös tekintettel a Mártélyi Tájvédelmi Körzetre. Masters, József Attila Tudományegyetem.

Maróthy, Kornél (1998) Az Európai Szövetkezeti Társaság rendelet-tervezete és a magyar szövetkezeti jogalkotás. Masters, József Attila Tudományegyetem.

Muszka, Sándor (1998) A környezetvédelmi felelősség kérdései, különös tekintettel a popularis actiora. Masters, József Attila Tudományegyetem.

Márkus, Imre (1998) A magángazdálkodás esélyei Magyarországon a földtulajdonviszonyok tükrében. Masters, József Attila Tudományegyetem.

N

Nagy, Szilárd (1998) A nemzetközi környezetvédelmi jog, különös tekintettel az Európai Unió jogalkotására és az ezzel kapcsolatos magyar jogharmonizációra. Masters, József Attila Tudományegyetem.

P

Pásztor, Ottília (1998) A szövetkezeti földhasználat és földtulajdon. Masters, József Attila Tudományegyetem.

S

Szalay, Pálma (1998) A szövetkezetek megszűnése, különös tekintettel a felszámolásra. Masters, József Attila Tudományegyetem.

Szrapkó, Ágnes (1998) Szövetkezeti modellek. Masters, József Attila Tudományegyetem.

Szűcs, József (1998) Az önkormányzatok földtulajdonának történeti fejlődése és hatályos jogi szabályozása. Masters, József Attila Tudományegyetem.

Sütő, László (1998) A mezőgazdasági szövetkezet földtulajdona és földhasználata változásai a Tarpai Esze Tamás Szövetkezet példáján. Masters, József Attila Tudományegyetem.

T

Turáni, Zsuzsanna (1998) Környezetvédelem és az önkormányzatok. Masters, József Attila Tudományegyetem.

Tárkány-Szűcs, Babett (1998) Az agrárbiztosítás speciális vonásai. Masters, József Attila Tudományegyetem.

Tóth, Krisztina (1998) Hogyan tovább szövetkezetek? - Az ipari szövetkezetek helyzete a rendszerváltás után -. Masters, József Attila Tudományegyetem.

V

Varga, Andrea (1998) Az Európai Unió agrárpolitikájának fő vonásai. Masters, József Attila Tudományegyetem.

Vendrey, Rita (1998) Környezeti károkozás - jogi felelősség. Masters, József Attila Tudományegyetem.

Á

Ádám, Adrienn (1998) Az agrárgazdasági struktúrák változása a rendszerváltozással összefüggésben Magyarországon. Masters, József Attila Tudományegyetem.

This list was generated on 2024. április 24. 02:38:11 CEST.