Item where department "Állatélettani és Állategészségtani Tanszék" and date of item 2003

Up a level
Export as [RSS feed] RSS 1.0 [RSS2 feed] RSS 2.0
Group by: Creators | No Grouping
Jump to: R | S | T | V
Number of items: 9.

R

Rabina, Györgyi (2003) A róka kor, kondíció és szaporulat vizsgálata egy immunizált (Bábolna Rt.) és egy immunizálatlan (Szakszervezeti Vt.) területen. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

S

Sipos, Enikő (2003) Erdő és vadgazdálkodás kapcsolata a Gemenc Rt. területén, különös tekintettel a gímszarvasra. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Spankusz, Árpád (2003) A vaddisznó helye, szerepe vadgazdálkodásunkban, vadászati módjának fejlődése a XIX. századtól napjainkig. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Szabó, János (2003) Vadászíjászat egykor és ma. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Szabó, Zsuzsanna (2003) Tejtermelő tehenek anyagforgalmi betegségei, különös tekintettel az energetikai alapú esetekre. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Szabó, Ákos (2003) Fácán tenyésztés és kibocsátás elemző vizsgálata a Nádudvari vadásztársaságnál. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

T

Takács, József (2003) Szaporodásbiológiai mutatók változása egy adott sertéstelepen. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Törteli, Attila (2003) A fácánnevelés és kibocsátás elemző vizsgálata a Kiskunfélegyházi Petőfi vadásztársaságnál. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

V

Vincze, Zoltán (2003) A dámszarvas-populáció kialakulása, fejlődése a Lábod Rt. vadgazdálkodási területén 1957-től. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

This list was generated on 2024. április 25. 09:21:41 CEST.