Item where department "Államigazgatási és Pénzügyi Jogi Tanszék" and date of item 1989

Up a level
Export as [RSS feed] RSS 1.0 [RSS2 feed] RSS 2.0
Group by: Creators | No Grouping
Jump to: A | B | D | G | K | M | N | O | P | S | T
Number of items: 23.

A

Asztalos, Ferencné (1989) A jövedelemszabályozás pénzügyi jogi megoldásai és hatása a gazdasági tevékenységre 1986-1988 között. Masters, József Attila Tudományegyetem.

B

Barna Róbertné Kovács, dr. Tünde (1989) A gyámügyi eljárás az új családjogi törvény tükrében. Masters, József Attila Tudományegyetem.

Biri, István (1989) Az általános államigazgatási eljárás és a szabálysértési eljárás összehasonlítása. Masters, József Attila Tudományegyetem.

Bódog, Máténé (1989) Az 1986. évi I. tv. - az illetéktörvény - bevezetésének eddigi tapasztalatai, javaslat a továbbfejlesztésre. Masters, József Attila Tudományegyetem.

Börcsök, Judit (1989) Az államigazgatási alapeljárás és a fellebbviteli jogorvoslati rendszerünk. Masters, József Attila Tudományegyetem.

D

Debreceni, Dezső (1989) Államigazgatási feladatok az alkoholizmus és kábítószer elleni küzdelemben. Masters, József Attila Tudományegyetem.

G

Görög, Anikó (1989) A Világbank szerepe napjaink pénzügyi életében. Masters, József Attila Tudományegyetem.

K

Kacskin, Edit (1989) A kétszintű igazgatás bevezetése és tapasztalatai Szolnok megyében. Masters, József Attila Tudományegyetem.

Kiss, Ottó (1989) A tanácsi önkormanyzat rendszere az alkotmányos fejlődésben. Masters, József Attila Tudományegyetem.

Kissné Bóta, Rózsa (1989) A tanács vb. szakigazgatási szervei továbbfejlesztéséré irányuló törekvések. Masters, József Attila Tudományegyetem.

M

Mezei, Imre (1989) Számítástechnikai módszerek alkalmazása a tanácsi igazgatásban. Masters, József Attila Tudományegyetem.

Mohai, Károly (1989) A személyi jövedelemadó jogi szabályozása. Masters, József Attila Tudományegyetem.

N

Nagy, Erika (1989) A külföldi tőkebefektetések garanciái Magyarországon. Masters, József Attila Tudományegyetem.

O

Oravecz, Péter (1989) Az önkormányzatiság gondolata a magyar közigazgatásban, a személyzeti munka reformja. Masters, József Attila Tudományegyetem.

Ozsvald, Imre (1989) A szabálysértési jog kialakulása és alkalmazása a rendőrhatósági eljárásokban. Masters, József Attila Tudományegyetem.

P

Pusztai, András (1989) A tanácsi ingatlankezelő vállalatok jövedelemszabályozási rendszere. Masters, József Attila Tudományegyetem.

Pölös, Géza (1989) Az államigazgatás helyi szervei, különös tekintettel a községek és elöljáróságok szervezetére és működésére. Masters, József Attila Tudományegyetem.

S

Szarvas, Attila Imre (1989) Önkormányzat és gazdaság. Masters, József Attila Tudományegyetem.

T

Tibáné Kocsis, Erika (1989) A kitiltás és a rendőrhatósági felügyelet, valamint a pártfogó felügyelet szabályainak megszegése szabálysértések elbírálása és gyakorlati problémái. Masters, József Attila Tudományegyetem.

Tolnai, Eszter (1989) A magyar vámrendszer jogi szabályozása. Masters, József Attila Tudományegyetem.

Tóth, Anikó (1989) A városi tanács függetlenített tisztségviselői jogállása és feladata. Masters, József Attila Tudományegyetem.

Tóthné Spanyiel, Dr. Ágnes (1989) A tanácsok költségvetési rendszere és gazdálkodásuk jogi szabályozása. Masters, József Attila Tudományegyetem.

Tömör, Gábor (1989) A magyar bankrendszer változásai, illetve fejlődésének főbb tendenciái. Masters, József Attila Tudományegyetem.

This list was generated on 2024. április 18. 22:22:57 CEST.