Items where Author is " Kovács Edina"

Up a level
Export as [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Number of items: 8.

Kovács Edina (2016) A kromatin tájkép szabályozása: strukturális és mechanisztikus nézőpontok. Other, Szegedi Tudományegyetem.

Kovács Edina (2016) A szervezeten belüli tudás- és információáramlás vizsgálata a József Attila Tanulmányi és Információs Központban. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Kovács Edina (2015) Gén expressziós változások a szívingerléssel végzett késői antiaritmiás hatásban. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Kovács Edina (2014) A munkanélküliség gazdaságpszichológiai hatásai, különös tekintettel a közfoglalkoztatásra. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Kovács Edina (2007) Az alapműveleti számolási készség és a tanulási motiváció összefüggése tanulásban akadályozottak 4-8. évfolyamán. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Kovács Edina (2005) Felsőoktatás finanszírozása. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Kovács Edina (2004) Egy vidéki, kereskedelmi rádió marketing struktúrája - A dunaújvárosi EL-DO Rádió példáján bemutatva. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Kovács Edina (2003) A minőség menedzselése és a minőségmenedzsment kapcsolata a munkaerő-gazdálkodással. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

This list was generated on 2020. augusztus 5. 10:43:04 CEST.