Meleg húspép gyártás lehetősége egy kisvállalat keretein belül

Bodoróczkiné Szóráth, Klára (1992) Meleg húspép gyártás lehetősége egy kisvállalat keretein belül. BA/Bsc, Debreceni Agrártudományi Egyetem.

[thumbnail of 1992_bodoroczkine_szorath_klara.pdf] PDF
1992_bodoroczkine_szorath_klara.pdf
Hozzáférés joga: SZTE designated computers only

Download (6MB)

Institution

Debreceni Agrártudományi Egyetem

Faculty

Állattenyésztési Főiskolai Kar

Department

Takarmányozástani Tanszék

Discipline

Agricultural science

Specialization

nincs megadva

Supervisor(s)

Supervisor
Supervisor scientific name label
Email
EHA
Szűcsné Dr. Péter, Judit
főiskolai tanár
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED

Item Type: Thesis (BA/Bsc)
Uncontrolled Keywords: Húspép előállítása, Melléktermék-feldolgozás, Takarmányozás
Subjects: 04. Agricultural sciences
04. Agricultural sciences > 04.02. Animal and Dairy science
Depositing User: Szerkesztő MGK
Date Deposited: 2021. Dec. 06. 09:39
Last Modified: 2021. Dec. 20. 09:35
URI: https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/99757

Actions (login required)

View Item View Item