Baromfihús termelés (broyler) termelésszervezési és ökonómiai értékelése a battonyai "Petőfi" Mg. Termelőszövetkezetben

Kocsis, Bálint (1974) Baromfihús termelés (broyler) termelésszervezési és ökonómiai értékelése a battonyai "Petőfi" Mg. Termelőszövetkezetben. BA/Bsc, Szegedi Élelmiszeripari Főiskola.

[thumbnail of xxxx_kocsis_balint.pdf] PDF
xxxx_kocsis_balint.pdf
Hozzáférés joga: SZTE designated computers only

Download (3MB)

Institution

Szegedi Élelmiszeripari Főiskola

Faculty

Állattenyésztési Főiskolai Kar

Department

nincs megadva

Discipline

Agricultural science

Specialization

nincs megadva

Supervisor(s)

Supervisor
Supervisor scientific name label
Email
EHA
nincs, megadva
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED

Item Type: Thesis (BA/Bsc)
Uncontrolled Keywords: Baromfitenyésztés, Ökonómia, Termelésszervezés, Üzemszervezés, Közgazdasági elemzés, Battonya
Subjects: 04. Agricultural sciences
04. Agricultural sciences > 04.02. Animal and Dairy science
Depositing User: Szerkesztő MGK
Date Deposited: 2022. Feb. 03. 10:19
Last Modified: 2022. Feb. 03. 10:19
URI: https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/98937

Actions (login required)

View Item View Item