Baromfihús-termelés (broyler) termelésszervezési és ökonómiai értékelése az érsekvadkerti Magyar-Csehszlovák Barátság Mezőgazdasági Termelőszövetkezetben

Fábián, István (1974) Baromfihús-termelés (broyler) termelésszervezési és ökonómiai értékelése az érsekvadkerti Magyar-Csehszlovák Barátság Mezőgazdasági Termelőszövetkezetben. BA/Bsc, Szegedi Élelmiszeripari Főiskola.

[thumbnail of xxxx_fabian_istvan.pdf] PDF
xxxx_fabian_istvan.pdf
Hozzáférés joga: SZTE designated computers only

Download (2MB)

Institution

Szegedi Élelmiszeripari Főiskola

Faculty

Állattenyésztési Főiskolai Kar

Department

nincs megadva

Discipline

Agricultural science

Specialization

nincs megadva

Supervisor(s)

Supervisor
Supervisor scientific name label
Email
EHA
nincs, megadva
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED

Item Type: Thesis (BA/Bsc)
Uncontrolled Keywords: Baromfitenyésztés, Hústermelés, Ökonómia, Üzemszervezés, Közgazdasági elemzés, Érsekvadkert
Subjects: 04. Agricultural sciences
04. Agricultural sciences > 04.02. Animal and Dairy science > 04.02.01. Animal and dairy science
Depositing User: Szerkesztő MGK
Date Deposited: 2022. Jan. 26. 07:03
Last Modified: 2022. Jan. 26. 07:03
URI: https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/98930

Actions (login required)

View Item View Item