A természetes és mesterséges takarmányok felhasználásának jelentősége a haltenyésztésben

Horváth, Károly (1967) A természetes és mesterséges takarmányok felhasználásának jelentősége a haltenyésztésben. Higher vocational education, Felsőfokú Mezőgazdasági Technikum.

[thumbnail of 1967_horvath_karoly.pdf] PDF
1967_horvath_karoly.pdf
Hozzáférés joga: SZTE designated computers only

Download (22MB)

Institution

Felsőfokú Mezőgazdasági Technikum

Faculty

Not relevant

Department

Takarmányozástani Tanszék

Discipline

Agricultural science

Specialization

állattenyésztési

Supervisor(s)

Supervisor
Supervisor scientific name label
Email
EHA
Gyarmati, László
tanár
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED

Item Type: Thesis (Higher vocational education)
Uncontrolled Keywords: Haltenyésztés, Takarmányozás, Haltakarmányozás
Subjects: 04. Agricultural sciences
04. Agricultural sciences > 04.02. Animal and Dairy science
04. Agricultural sciences > 04.02. Animal and Dairy science > 04.02.01. Animal and dairy science
04. Agricultural sciences > 04.02. Animal and Dairy science > 04.02.01. Animal and dairy science > 04.02.01.03. Zootechnics
04. Agricultural sciences > 04.02. Animal and Dairy science > 04.02.01. Animal and dairy science > 04.02.01.03. Zootechnics > 04.02.01.03.14. Feed products
04. Agricultural sciences > 04.02. Animal and Dairy science > 04.02.01. Animal and dairy science > 04.02.01.03. Zootechnics > 04.02.01.03.02. Animal nutrition
04. Agricultural sciences > 04.02. Animal and Dairy science > 04.02.02. Husbandry
Depositing User: Szerkesztő MGK
Date Deposited: 2022. Jan. 11. 12:12
Last Modified: 2022. Jan. 11. 12:12
URI: https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/98816

Actions (login required)

View Item View Item