Élelmiszerek, gasztronómiai eljárások és étkezési szokások az ókori Egyiptomban

Bogos, Orsolya (2000) Élelmiszerek, gasztronómiai eljárások és étkezési szokások az ókori Egyiptomban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

[thumbnail of 2000_bogos_orsolya.pdf] PDF
2000_bogos_orsolya.pdf
Hozzáférés joga: SZTE designated computers only

Download (7MB)

Institution

Szegedi Tudományegyetem

Faculty

Gyula Juhász Teacher Training College

Department

Történettudományi Tanszék

Discipline

Humanities

Specialization

nincs megadva

Supervisor(s)

Supervisor
Supervisor scientific name label
Email
EHA
Tóthné dr. Horváth, Ágnes
főiskolai docens
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED

Item Type: Thesis (Masters)
Subjects: 06. Humanities
06. Humanities > 06.01. History and archaeology
06. Humanities > 06.01. History and archaeology > 06.01.01. History
Depositing User: Szerkesztő JGYPK
Date Deposited: 2020. Nov. 18. 13:19
Last Modified: 2020. Nov. 18. 13:19
URI: https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/89647

Actions (login required)

View Item View Item