A konzervált Aszparaginsav és Glutaminsav aminosavak szerepe az élesztő polimeráz eta aktivitásaiban

Molnár, Tünde (2018) A konzervált Aszparaginsav és Glutaminsav aminosavak szerepe az élesztő polimeráz eta aktivitásaiban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

[thumbnail of 2019_molnar_tunde.pdf] PDF
2019_molnar_tunde.pdf
Hozzáférés joga: SZTE designated computers only

Download (844kB)

English title

Contribution of the conserved Aspartic acid and Glutamic acid residues to the different activites of yeast polymerase eta

Institution

Szegedi Tudományegyetem

Faculty

Faculty of Science and Informatics

Department

Genetikai Tanszék

Discipline

Natural Sciences

Specialization

biológia

Supervisor(s)

Supervisor
Supervisor scientific name label
Email
EHA
Deák, Dr. Péter
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED
Unk, Dr. Ildikó
tudományos főmunkatárs
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED

Item Type: Thesis (BA/Bsc)
Subjects: 03. Medical and health sciences
03. Medical and health sciences > 03.04. Medical biotechnology > 03.04.03. Technologies involving identifying the functioning of DNA, proteins and enzymes and how they influence the onset of disease and maintenance of well-being (gene-based diagnostics and therapeutic interventions (pharmacogenomics, gene-based
Depositing User: TTIK szerkesztő
Date Deposited: 2020. Jun. 04. 06:53
Last Modified: 2020. Jun. 04. 06:53
URI: https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/86435

Actions (login required)

View Item View Item