Kovács, Bence (2023) Ultrahang kezelés és homogénezés hatása kecsketej alvadékokra. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.
PDF
2023_kovacs_bence.pdf Hozzáférés joga: SZTE designated computers only Download (1MB) |
English title
Investigation of sonication and homogenization on goat milk curds
Institution
Szegedi Tudományegyetem
Faculty
Department
Discipline
Institute
Élelmiszermérnöki Intézet
Specialization
Supervisor(s)
Supervisor
Supervisor scientific name label
Email
EHA
Csanádi, József
mesteroktató
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED
Item Type: | Thesis (BA/Bsc) |
---|---|
Subjects: | 02. Engineering and technology 02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies 02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies > 02.10.02. Food and beverages |
Depositing User: | Szerkesztő MK |
Date Deposited: | 2024. May. 15. 14:03 |
Last Modified: | 2024. May. 15. 14:03 |
URI: | https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/140584 |
Actions (login required)
View Item |