Szabó, Sára (2021) Magyaros ízvilágú, panírozott baromfi termékek fejlesztése speciális táplálkozási igényű fogyasztók számára. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.
PDF
2021_szabo_sara.pdf Hozzáférés joga: SZTE designated computers only Download (1MB) |
English title
Development of breaded poultry products with a Hungarian taste for consumers with special nutritional needs
Institution
Szegedi Tudományegyetem
Faculty
Department
Discipline
Institute
Élelmiszermérnöki Intézet
Specialization
Supervisor(s)
Supervisor
Supervisor scientific name label
Email
EHA
Szepesi-Bencsik, Dóra
PhD főiskolai docens
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED
Szűcs, Tibor
tanszéki mérnök
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED
Item Type: | Thesis (BA/Bsc) |
---|---|
Subjects: | 02. Engineering and technology 02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies 02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies > 02.10.02. Food and beverages 02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies > 02.10.02. Food and beverages > 02.10.02.02. Food and drink processing |
Depositing User: | Szerkesztő MK |
Date Deposited: | 2022. Aug. 15. 12:54 |
Last Modified: | 2022. Aug. 17. 09:23 |
URI: | https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/127640 |
Actions (login required)
View Item |