Magyaros ízvilágú, panírozott baromfi termékek fejlesztése speciális táplálkozási igényű fogyasztók számára

Szabó, Sára (2021) Magyaros ízvilágú, panírozott baromfi termékek fejlesztése speciális táplálkozási igényű fogyasztók számára. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

[thumbnail of 2021_szabo_sara.pdf] PDF
2021_szabo_sara.pdf
Hozzáférés joga: SZTE designated computers only

Download (1MB)

English title

Development of breaded poultry products with a Hungarian taste for consumers with special nutritional needs

Institution

Szegedi Tudományegyetem

Faculty

Faculty of Engineering

Department

nincs megadva

Discipline

Engineering

Institute

Élelmiszermérnöki Intézet

Specialization

élelmiszermérnök

Supervisor(s)

Supervisor
Supervisor scientific name label
Email
EHA
Szepesi-Bencsik, Dóra
PhD főiskolai docens
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED
Szűcs, Tibor
tanszéki mérnök
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED

Item Type: Thesis (BA/Bsc)
Subjects: 02. Engineering and technology
02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies
02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies > 02.10.02. Food and beverages
02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies > 02.10.02. Food and beverages > 02.10.02.02. Food and drink processing
Depositing User: Szerkesztő MK
Date Deposited: 2022. Aug. 15. 12:54
Last Modified: 2022. Aug. 17. 09:23
URI: https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/127640

Actions (login required)

View Item View Item