Rácz, Kitti (2021) Panírozott hal termékek fejlesztése speciális igényű fogyasztók számára. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.
PDF
2021_racz_kitti.pdf Hozzáférés joga: SZTE designated computers only Download (1MB) |
English title
Development of breaded fish products for consumers with special needs
Institution
Szegedi Tudományegyetem
Faculty
Department
Discipline
Institute
Élelmiszermérnöki Intézet
Specialization
Supervisor(s)
Supervisor
Supervisor scientific name label
Email
EHA
Szepesi-Bencsik, Dóra
PhD főiskolai docens
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED
Szűcs, Tibor
tanszéki mérnök
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED
Item Type: | Thesis (BA/Bsc) |
---|---|
Subjects: | 02. Engineering and technology 02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies 02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies > 02.10.02. Food and beverages 02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies > 02.10.02. Food and beverages > 02.10.02.02. Food and drink processing |
Depositing User: | Szerkesztő MK |
Date Deposited: | 2022. Aug. 15. 12:12 |
Last Modified: | 2022. Aug. 17. 09:22 |
URI: | https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/127573 |
Actions (login required)
View Item |