A termékfejlesztés során az optimális hőkezelési paraméterek kialakítása

Kiss, Klára (2021) A termékfejlesztés során az optimális hőkezelési paraméterek kialakítása. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

[thumbnail of 2021_kiss_klara.pdf] PDF
2021_kiss_klara.pdf
Hozzáférés joga: SZTE designated computers only

Download (8MB)

English title

Development of heat treatment during the product development

Institution

Szegedi Tudományegyetem

Faculty

Faculty of Engineering

Department

nincs megadva

Discipline

Engineering

Institute

Élelmiszermérnöki Intézet

Specialization

élelmiszermérnök

Supervisor(s)

Supervisor
Supervisor scientific name label
Email
EHA
Zsarnóczay, Gabriella
főiskolai docens
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED

Item Type: Thesis (BA/Bsc)
Subjects: 02. Engineering and technology
02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies
02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies > 02.10.02. Food and beverages
Depositing User: Szerkesztő MK
Date Deposited: 2022. Aug. 10. 10:11
Last Modified: 2022. Aug. 15. 10:45
URI: http://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/127477

Actions (login required)

View Item View Item