Kemény (gumi) zselétermékek fejlesztési lehetőségei kombinált zselírozó anyagok felhasználásával

Nyúl-Kardos, Viola (2021) Kemény (gumi) zselétermékek fejlesztési lehetőségei kombinált zselírozó anyagok felhasználásával. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

[thumbnail of 2021_nyul_kardos_viola.pdf] PDF
2021_nyul_kardos_viola.pdf
Hozzáférés joga: SZTE designated computers only

Download (2MB)

English title

Development for gummy products using combined gelling agents

Institution

Szegedi Tudományegyetem

Faculty

Faculty of Engineering

Department

nincs megadva

Discipline

Engineering

Institute

Élelmiszermérnöki Intézet

Specialization

élelmiszermérnök

Supervisor(s)

Supervisor
Supervisor scientific name label
Email
EHA
Gyimes, Ernő János
egyetemi docens
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED

Item Type: Thesis (BA/Bsc)
Subjects: 02. Engineering and technology
02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies
02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies > 02.10.02. Food and beverages
Depositing User: Szerkesztő MK
Date Deposited: 2022. Aug. 10. 11:03
Last Modified: 2022. Aug. 15. 10:45
URI: https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/127476

Actions (login required)

View Item View Item