Wetland és akvapónia rendszerek szerepe a fenntartható élelmiszer előállításban

Karai, Péter (2021) Wetland és akvapónia rendszerek szerepe a fenntartható élelmiszer előállításban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

[thumbnail of 2021_karai_peter.pdf] PDF
2021_karai_peter.pdf
Hozzáférés joga: SZTE designated computers only

Download (2MB)

English title

The role of wetland system and aquaponics in sustainable food production

Institution

Szegedi Tudományegyetem

Faculty

Faculty of Engineering

Department

nincs megadva

Discipline

Engineering

Institute

Élelmiszermérnöki Intézet

Specialization

élelmiszermérnök

Supervisor(s)

Supervisor
Supervisor scientific name label
Email
EHA
Bencsik, Dóra
adjunktus
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED

Item Type: Thesis (BA/Bsc)
Subjects: 02. Engineering and technology
02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies
02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies > 02.10.02. Food and beverages
Depositing User: Szerkesztő MK
Date Deposited: 2022. Aug. 10. 10:03
Last Modified: 2022. Aug. 15. 10:45
URI: https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/127475

Actions (login required)

View Item View Item