Különböző szárítási technológiák hatása gyümölcsök fizikokémiai tulajdonságaira

Németh, Roland (2021) Különböző szárítási technológiák hatása gyümölcsök fizikokémiai tulajdonságaira. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

[thumbnail of 2021_nemeth_roland.pdf] PDF
2021_nemeth_roland.pdf
Hozzáférés joga: SZTE designated computers only

Download (2MB)

English title

Effect of variuos drying techniques on the physicochemical properties of dried fruits

Institution

Szegedi Tudományegyetem

Faculty

Faculty of Engineering

Department

nincs megadva

Discipline

Engineering

Institute

Élelmiszermérnöki Intézet

Specialization

élelmiszermérnök

Supervisor(s)

Supervisor
Supervisor scientific name label
Email
EHA
Pintér, Gáborné
mesteroktató
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED
Németh, J. Lukács
tanársegéd
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED

Item Type: Thesis (BA/Bsc)
Subjects: 02. Engineering and technology
02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies
02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies > 02.10.01. Other engineering and technologies
Depositing User: Szerkesztő MK
Date Deposited: 2022. Aug. 10. 10:20
Last Modified: 2022. Aug. 15. 10:45
URI: https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/127470

Actions (login required)

View Item View Item