Dóczi, Nikolett (2021) Tönköly DH vonalak fruktán tartalmának változásai. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.
PDF
2021_doczi_nikolett.pdf Hozzáférés joga: SZTE designated computers only Download (1MB) |
English title
Changes of fructan content in spelt DH lines
Institution
Szegedi Tudományegyetem
Faculty
Department
Discipline
Institute
Élelmiszermérnöki Intézet
Specialization
Supervisor(s)
Supervisor
Supervisor scientific name label
Email
EHA
Bakos, Tibor Ernőné
mesteroktató
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED
Pauk, Jánosné
Szegedi Gabonakutató Nonprofit Kft
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED
Item Type: | Thesis (BA/Bsc) |
---|---|
Subjects: | 02. Engineering and technology 02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies 02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies > 02.10.02. Food and beverages |
Depositing User: | Szerkesztő MK |
Date Deposited: | 2022. Aug. 10. 08:18 |
Last Modified: | 2022. Aug. 15. 10:45 |
URI: | https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/127468 |
Actions (login required)
View Item |