A gyulai húsipar helyzetének alakulása az új trendek függvényében

Alt, Norbert (2021) A gyulai húsipar helyzetének alakulása az új trendek függvényében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

[thumbnail of 2021_alt_norbert.pdf] PDF
2021_alt_norbert.pdf
Hozzáférés joga: SZTE designated computers only

Download (2MB)

English title

Tha changing of the position of flesh industry in the function of the new ways and trends in the town Gyula

Institution

Szegedi Tudományegyetem

Faculty

Faculty of Engineering

Department

nincs megadva

Discipline

Engineering

Institute

Élelmiszermérnöki Intézet

Specialization

élelmiszermérnök

Supervisor(s)

Supervisor
Supervisor scientific name label
Email
EHA
Zsarnóczay, Gabriella
főiskolai docens, témavezető
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED
Daka, Zsolt
ügyvezető igazgató
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED

Item Type: Thesis (BA/Bsc)
Subjects: 02. Engineering and technology
02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies
02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies > 02.10.02. Food and beverages
Depositing User: Szerkesztő MK
Date Deposited: 2022. Aug. 10. 08:02
Last Modified: 2022. Aug. 15. 10:45
URI: https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/127451

Actions (login required)

View Item View Item