Bakteriális cellulóz előállítása kombucha fermentációval

Szöllösi, Anikó (2021) Bakteriális cellulóz előállítása kombucha fermentációval. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

[thumbnail of 2021_szollosi_aniko.pdf] PDF
2021_szollosi_aniko.pdf
Hozzáférés joga: SZTE designated computers only

Download (1MB)

English title

Production of bacterial cellulose by kombucha fermentation

Institution

Szegedi Tudományegyetem

Faculty

Faculty of Engineering

Department

nincs megadva

Discipline

Engineering

Institute

Élelmiszermérnöki Intézet

Specialization

élelmiszerbiztonsági és -minőségi mérnök

Supervisor(s)

Supervisor
Supervisor scientific name label
Email
EHA
Krisch, Judit Éva
egyetemi docens, PhD
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED

Item Type: Thesis (Masters)
Subjects: 02. Engineering and technology
02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies
02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies > 02.10.02. Food and beverages
02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies > 02.10.02. Food and beverages > 02.10.02.02. Food and drink processing
Depositing User: Szerkesztő MK
Date Deposited: 2022. Aug. 09. 16:01
Last Modified: 2022. Aug. 15. 10:11
URI: http://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/127437

Actions (login required)

View Item View Item