Cukorhelyettesítés lehetősége sütőcukrászati termékben

Csurai, Boglárka (2021) Cukorhelyettesítés lehetősége sütőcukrászati termékben. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

[thumbnail of 2021_csurai_boglarka.pdf] PDF
2021_csurai_boglarka.pdf
Hozzáférés joga: SZTE designated computers only

Download (1MB)

English title

The possibility of sugar substitution in a bakery product

Institution

Szegedi Tudományegyetem

Faculty

Faculty of Engineering

Department

nincs megadva

Discipline

Engineering

Institute

Élelmiszermérnöki Intézet

Specialization

élelmiszermérnök

Supervisor(s)

Supervisor
Supervisor scientific name label
Email
EHA
Szabó, Pál Balázs
főiskolai docens
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED

Item Type: Thesis (BA/Bsc)
Subjects: 02. Engineering and technology
02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies
02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies > 02.10.02. Food and beverages
02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies > 02.10.02. Food and beverages > 02.10.02.02. Food and drink processing
Depositing User: Szerkesztő MK
Date Deposited: 2022. Aug. 10. 08:11
Last Modified: 2022. Aug. 15. 10:45
URI: http://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/127419

Actions (login required)

View Item View Item