Különböző kenyér adalékanyagok hatásának vizsgálata eltérő minőségű búzaliszteken

Csuka, Anikó (2021) Különböző kenyér adalékanyagok hatásának vizsgálata eltérő minőségű búzaliszteken. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

[thumbnail of 2021_csuka_aniko.pdf] PDF
2021_csuka_aniko.pdf
Hozzáférés joga: SZTE designated computers only

Download (1MB)

English title

Examination of the effect of additives on different quality wheat flours

Institution

Szegedi Tudományegyetem

Faculty

Faculty of Engineering

Department

nincs megadva

Discipline

Engineering

Institute

Élelmiszermérnöki Intézet

Specialization

élelmiszerbiztonsági és -minőségi mérnök

Supervisor(s)

Supervisor
Supervisor scientific name label
Email
EHA
Bakos, Tibor Ernőné
mesteroktató
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED
Szabó, P. Balázs És Magyar Zoltán
főiskolai docens, termelési igazgató
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED

Item Type: Thesis (Masters)
Subjects: 02. Engineering and technology
02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies
02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies > 02.10.02. Food and beverages
Depositing User: Szerkesztő MK
Date Deposited: 2022. Aug. 09. 15:04
Last Modified: 2022. Aug. 15. 09:11
URI: https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/127415

Actions (login required)

View Item View Item