Hunkár, Henriett (2021) Zöldségek rizoszférájából izolált Bacillus törzsek surfactin termelésének vizsgálata HPLC-HESI-MS/MS technikával. Masters, Szegedi Tudományegyetem.
![]() |
PDF
2021_lajosne_hunkar_henriett.pdf Hozzáférés joga: SZTE designated computers only Download (1MB) |
English title
HPLC-HESI-MS/MS measurements of surfactin production of Bacillus strains isolated from rhizosphere of vegetables
Institution
Szegedi Tudományegyetem
Faculty
Faculty of Science and Informatics
Department
Discipline
Specialization
Supervisor(s)
Supervisor
Supervisor scientific name label
Email
EHA
Szekeres, András
tudományos főmunkatárs
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED
Item Type: | Thesis (Masters) |
---|---|
Subjects: | 01. Natural sciences 01. Natural sciences > 01.06. Biological sciences |
Depositing User: | TTIK szerkesztő |
Date Deposited: | 2022. Mar. 29. 12:52 |
Last Modified: | 2022. Mar. 29. 12:52 |
URI: | https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/124618 |
Actions (login required)
![]() |
View Item |