Apicius gasztronómiai filozófiája

Várszeginé Véber, Katalin (2008) Apicius gasztronómiai filozófiája. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

[thumbnail of 2008_varszegine_veber_katalin.pdf] PDF
2008_varszegine_veber_katalin.pdf
Hozzáférés joga: SZTE designated computers only

Download (3MB)

English title

Gastronomic philosophy of Apicius

Institution

Szegedi Tudományegyetem

Faculty

Gyula Juhász Faculty of Education

Department

Andragógiai és Művelődéstudományi Tanszék

Discipline

Teacher Training

Specialization

művelődésszervező

Supervisor(s)

Supervisor
Supervisor scientific name label
Email
EHA
Szécsiné Járási, Anikó
főiskolai tanársegéd
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED

Item Type: Thesis (Masters)
Subjects: 05. Social sciences
05. Social sciences > 05.08. Media and communications
05. Social sciences > 05.08. Media and communications > 05.08.04. Media and socio-cultural communication
05. Social sciences > 05.08. Media and communications > 05.08.04. Media and socio-cultural communication > 05.08.04.04. Cultural studies, cultural diversity
Depositing User: Szerkesztő JGYPK
Date Deposited: 2021. Mar. 02. 07:22
Last Modified: 2021. Mar. 04. 08:41
URI: https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/108812

Actions (login required)

View Item View Item