Élelmiszerről izolált baktériumok biofilm képzése és a kialakult biofilm eltávolítása zöld megoldással

Sági, Viktória (2020) Élelmiszerről izolált baktériumok biofilm képzése és a kialakult biofilm eltávolítása zöld megoldással. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

[thumbnail of 2020_sagi_viktoria.pdf] PDF
2020_sagi_viktoria.pdf
Hozzáférés joga: SZTE designated computers only

Download (1MB)

English title

Biofilm formation of bacteria which isolated from food and removing of biofilm with green method

Institution

Szegedi Tudományegyetem

Faculty

Faculty of Engineering

Department

nincs megadva

Discipline

Engineering

Institute

Élelmiszermérnöki Intézet

Specialization

élelmiszermérnök

Supervisor(s)

Supervisor
Supervisor scientific name label
Email
EHA
Vidács, Anita
főiskolai adjunktus
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED

Item Type: Thesis (BA/Bsc)
Subjects: 02. Engineering and technology
02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies
Depositing User: Szerkesztő MK
Date Deposited: 2021. Mar. 08. 12:32
Last Modified: 2021. Mar. 08. 12:32
URI: http://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/108752

Actions (login required)

View Item View Item