Podmaniczky, Lilla (2020) Pulykacombon végzett különböző hőkezelések termékre gyakorolt egyes hatásainak összehasonlító elemzése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.
PDF
2020_podmaniczky_lilla.pdf Hozzáférés joga: SZTE designated computers only Download (3MB) |
English title
Comparison analysis of individual effects of different heat treatments of turkey leg
Institution
Szegedi Tudományegyetem
Faculty
Department
Discipline
Institute
Élelmiszermérnöki Intézet
Specialization
Supervisor(s)
Supervisor
Supervisor scientific name label
Email
EHA
Mihalkó, József
tanársegéd
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED
Szűcs, Tibor
tanszéki mérnök
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED
Item Type: | Thesis (BA/Bsc) |
---|---|
Subjects: | 02. Engineering and technology 02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies |
Depositing User: | Szerkesztő MK |
Date Deposited: | 2021. Mar. 08. 11:25 |
Last Modified: | 2021. Mar. 08. 11:44 |
URI: | https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/108747 |
Actions (login required)
View Item |