Pulykacombon végzett különböző hőkezelések termékre gyakorolt egyes hatásainak összehasonlító elemzése

Podmaniczky, Lilla (2020) Pulykacombon végzett különböző hőkezelések termékre gyakorolt egyes hatásainak összehasonlító elemzése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

[thumbnail of 2020_podmaniczky_lilla.pdf] PDF
2020_podmaniczky_lilla.pdf
Hozzáférés joga: SZTE designated computers only

Download (3MB)

English title

Comparison analysis of individual effects of different heat treatments of turkey leg

Institution

Szegedi Tudományegyetem

Faculty

Faculty of Engineering

Department

nincs megadva

Discipline

Engineering

Institute

Élelmiszermérnöki Intézet

Specialization

élelmiszermérnök

Supervisor(s)

Supervisor
Supervisor scientific name label
Email
EHA
Mihalkó, József
tanársegéd
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED
Szűcs, Tibor
tanszéki mérnök
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED

Item Type: Thesis (BA/Bsc)
Subjects: 02. Engineering and technology
02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies
Depositing User: Szerkesztő MK
Date Deposited: 2021. Mar. 08. 11:25
Last Modified: 2021. Mar. 08. 11:44
URI: https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/108747

Actions (login required)

View Item View Item