Ásványi)makro) elemekkel való dúsítás édesipari zselé termékekben

Mátyus, Olga (2020) Ásványi)makro) elemekkel való dúsítás édesipari zselé termékekben. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

[thumbnail of 2020_matyus_olga.pdf] PDF
2020_matyus_olga.pdf
Hozzáférés joga: SZTE designated computers only

Download (855kB)

English title

Benefication with mineral(macro) elements in confectionery industry in jelly products

Institution

Szegedi Tudományegyetem

Faculty

Faculty of Engineering

Department

nincs megadva

Discipline

Engineering

Institute

Élelmiszermérnöki Intézet

Specialization

élelmiszermérnök

Supervisor(s)

Supervisor
Supervisor scientific name label
Email
EHA
Gyimes, Ernő
egyetemi docens
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED

Item Type: Thesis (BA/Bsc)
Subjects: 02. Engineering and technology
02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies
Depositing User: Szerkesztő MK
Date Deposited: 2021. Mar. 08. 09:59
Last Modified: 2021. Mar. 08. 09:59
URI: https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/108746

Actions (login required)

View Item View Item